NA KORAK DO DEPRESIJE! Matora otvorila dušu o svojim osećanjima, otkrila šta misli o MC Aleks!
Printscreen

U toku je radio emisija Amnezija, koju vodi Nenad Aleksić Ša koji je ugostio Jovanu Tomić Matoru koja je iskreno komentarisala odnos nje i Mc Aleks.

- Dobro došla, nešto mi nisi raspoložena- rekao je Ša.

NA KORAK DO DEPRESIJE! Matora otvorila dušu o svojim osećanjima, otkrila šta misli o MC Aleks!

Printscreen

 

- Ma proćiće! Ne bih puno da komentarišem to, prosto, ne mogu da ne pričam o stvarima koje me boli. Imam mišljenje o celoj istuaciji koje nije ni malo lepo. Ja msilim da ću uvek isto funkcionišem. Ja ne mogu da verujem, ovi fanatici koji su pratili sve senoze, skoncetrisali se na rijaliti, imaju cilj i interese i sada, meni dolaze da kažu da imaju pravo da rade šta hoće. Meni je ovo realan život, ne ulazim u priču da bih imala priču. Izgubila sam tu rutinu, ne znam kako izgleda napolju d ase plati račun. Koga briga šta ja mislim, šta ću reći. Ovde je interes jači od ljubavi i svega! Ja sam jedna budaletina bolesna! - odgovorila je Matora.

Tebi s eovde dešavaju stvari, ne možeš da gledaš drugačije na njih - rekao je Ša.

NA KORAK DO DEPRESIJE! Matora otvorila dušu o svojim osećanjima, otkrila šta misli o MC Aleks!

Printscreen

 

- Ne moguće je da nemam reakciju kad sam za neke stvari u šoku! Baš sam polupana i emotivno nezrela i nestabilna! Ne želim da bilo kome stajem na put! I pre nego što se sve ovo izdešavalo, mi smo prestale da komuniciramo. Meni se sada budi mržnja. Nadam se da ću da se izborim. Ja imam problem sama sa sobom i to mi je najgore. Umesto da sam se odmah okrenula, da mi bude lakše, meni onda ne bude dobro - istakla je Matora.

- Da li ti i malo remeti to da su Aleks i Dino u izolaciji? - upitao je Ša.

- Ja nemam problem sa Dinom, rekla sam to. Imam problem sa Aleks. Ja ću izneti kad-tad, ali sada neću biti psihopata. Prosto, ne znam, pustićemo vreme da se pokaže. Da imam mišljenje, imam, ali neću nikome kvariti sreću. Loše se osećam, utiče mi na zdravlje. Korak me deli od depresije! - rekla je Matora.

DALILA PRIZNALA DA VOLI HAOS I RASPRAVU?! Na reperovo pitanje da li posle svađa dolazi strast, Dragojevićka šokirala odgovorom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading