SASULI SVE U LICE JEDAN DRUGOM! Mensur bez dlaki na jezku, progovorio o prijateljstvu sa Karićem!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je sastanak, a zadrugari biraju najlojalniju i najnelojalniju osobu. Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević dao je reč Stefanu Mihiću.

- Ako moram da izvodjim između Tare i Dalile, izvojio bih Taru za nelojalnost, a za lojanost bih izdvojio Ša - rekao je on.

Reč je dobio Lazar Čolić Zola.

- Zna se da mi je Car jako lojalan, Janjuš isto, pogotovo napolju,. Navešći Marka Osmakčuča, zna mnoge stvari o meni, nikad nisma pomislio da ga izdam. ako se oženim postoji šansa da mi Marko bude kum, pa da kažem da imam kuma iz Švice. Za najnelojalnijeg izabraću Gruju, ali ne zbog postupka. Radi se o tome što nakon postupka koji si imao, ljubav, zaljubio si se, a u ovim momentima ispadaš nelojalan Pevaš pesme za suprugu, a pokušavaš da imaš odnos sa Mimom - govorio je Zola.

SASULI SVE U LICE JEDAN DRUGOM! Mensur bez dlaki na jezku, progovorio o prijateljstvu sa Karićem!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Reč je dobio Mensur Ajdarpašić.

- Ja sam malo ošašavio u ovom periodu, nestablniji sam. Neću da dođe da povisim ton na tebe(Karića) iako nije do toga došlo, gledam da ne shvatim ništa pogrešno, jer nemam materijala za to. Ne želim da budem ugrožen, zbog nekog komentara, jer hoću da sačuvam to što je između nas. Ne kažem da si bilo šta loše uradio - pričao je on.

- Mislim da je to grešla. Situacije ti se gomilaju i eksplodiraćeš. Iskrenije je da kažeš šta mi zameraš. Osetio sam da je aludirao na Krleta, jer mu je krvio što njega nisam naveo, jer on mene ne bi odvajao od drugih. Kad poželiš da povisiš ton, ja ti to neću zameriti. Meni je bilo krivo zbog drugih ljudi, ako nju teše, a trebao sam da budem tu. Više bih poštovao da mi neko od mojih prijatelja kaže. Dosta su mi ćutali, pa mi zabili nož u leđa - dodao je Karić.

- U ljubavi Milici prema meni, a najnelojalnija osoba neka bude i ovde i napolju Tara. Dovela je Stefana u situaciju jer se poziva na prijateljstvo sa njegovim roditeljima, a poturila je dezinformaciju - istakao je Ajdarpašić.

ALEKS IMA DA IZVUČE DEBLJI KRAJ! Učesnica rijalitija otkrila šok detalje o Dejanu: On šara i povređuje žene

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading