NAGOVARA DEJANA DA SKOČI KROZ STAKLO! Isplivao skandalozan snimak, dobro je za rijaliti ako Dragojević bude krvav! (VIDEO)
Printscreen

Marko Đedović i Lepi Mića važe za zadrugare koji umeju da vode dobre spletke i manipulišu drugim učesnicima. Glavni su tokom komentarisanja, ali i prikrivenog ogovaranja. Ipak njih dvoje se očigledno ne podnose i nemaju lepo mišljenje jedno o drugom kako pokazuje najnoviji video-klip koji je isplovio na internetu.

Đedović je tom prilikom otkrio i gomilu šokantnih činjenica, posebno one koje se direktno tiču Dejana Dragojevića.

Lepom Mići se navodno ne dopada što se sve više zadrugara obraća za pomoć upravo Đedoviću a ne njemu, kako je to bilo do prošlih sezona.   

Đedović uživa u toj svojoj ulozi pa je ogovarao Miću u pušioni.

- I njemu je sad krivo kao osobi od 65 godina koju niko ozbiljno više ne shvata. Ne interesuje me bre taj čovek. Odveli su ga u "Magazin in" da budeš jedini porodični čovek među razvratnicima i onda kao neko ko se predstavlja kao porodični čovek legneš na pod i pokazuješ kako se Mima i Gruja je*u. Ako su to porodične vrednosti, onda bolje da budem razvratnik - rekao je Đedović.

- Stvarno je to radio? Ko ti rekao? - bio je u šoku Miki Đuričić.

- Ostali koji su išli. Znači legao je na pod i simulirao se*s i dahtao - otkrio je Đedović.

- Jaoj ajde da menjmao temu - uplašio se Miki.

- Da, on nagovara sinoć Dejana da ide kroz staklo jer misli da je to dobro za rijaliti, ali nije. Gde čovek da hoda opet krvav po Pinku? Miću treba brzo pelcovati protiv besnila - bio je u šoku Đedović. 

DEJAN SE U SUZAMA OBRATIO MAJCI! Rasplakaće vas šta joj je poručio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Miro

28.01.2022 18:04

Ruzni Mica podrzsva ludu Dalilu jer je luda isto ko i Miva isti su.

Lana

28.01.2022 19:49

@Miro - Ali bi valjalo da se razotkrije i Đedović da je gay, svi ćute o tome, a on uživa sa dečkom, sprcao 35 god u d... i misli da je najpametniji, a palam..i samo tako