SPREMNA JE DA UPLOVI U NOVU VEZU! Ana priznala da joj se sviđa Anđelo, pa otkrila na koje načine Mensur pokušava da dopre do nje!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović naredna se našla u Rajskom vrtu, gde je iskreno govorila o emocijama prema Anđelu Rankoviću:

- Jako sam srećna, definitivno mi se sviđa Anđelo, jutros smo se i zagrlili, videlo se da je i njemu prijalo. Pokušavam da izvučem kako i šta misli, ali je rekao i sam da mu se sviđam, samo je potrebno vreme. Primetila sam neke kisele face... Ana Spasojević, stalno ima neka dobacivanja i Mensur - komentarisala je Ana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mensur stalno ima potrebu da mi dobaci nešto, ali me ne interesuje, nemam potrebu ni da mu odgovorim, ni da razgovaram sa njim. Ja mislim da je tako najpametnije, jer imam neka druga interesovanja, vidim da on sa Milicom i dalje nije rešio, imaju jedan isti problem. Nejasan mi je taj odnos, mislim da džabe maltretira devojku, bude mi je i žao, a onda vidim da i ona od sebe pravi žrtvu - govorila je ona.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zanimljiv mi je odnos Aleksandre i Dejana, na to niko ne obraća pažnju, ali mi je to baš interesantno. Meni je Dejan jako drag, drago mi je da neko pozitivno utiče na njega. Ali Marijana i Aleks su bile najbolje drugarice i postepeno su se odvajale, da bi Aleks mogla da uđe u odnos sa Dejanom - otkrila je Ana.

PROBLEM JE ŠTO NEMA DOSTOJANSTVO! Đedović brutalno opleo po Caru nakon njegovog sukoba sa Dejanom, a Miki nije štedeo ni Dalilu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading