DALILA I CAR LJUBAV KOJA ĆE PREBRODITI SVE?! Šokirali su zadrugare i gledaoce iskrenim odgovorima!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić naredno pitanje pročitala je Filipu Caru i Dalili Dragojević.

- Zašto ne ozvaničite vezu jer su sinoćni poljupci dokaz da se volite - glasilo je pitanje.

- Videćemo, mislim da sam rekao sinoć sve i da će tako da bude. Fali meni neki zagljaj i sve, ali ne trebamo mi biti 24 sata zajedno, ali da ću se probati posvetiti maksimalno, hoću - rekao je Car.

- Zračiš mirnoćom, to mogu da primetim - rekla je Ivana.

- Pa da, nemam problema. Ja za dve godine ovde, tek sad nemam problem. Jedino što osećam je da sam od nje napravio najgoru. Nemam problem ni sa njom, nego je to što osećam da sam kriv ja sam sa sobom prema njoj - rekao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tandem za izbegavati...Ja bih se složila sa time što je rekao. Pametno je da ne skačem iz odnosa u odnos. Koliko god želeo da mi pomogne, znam da su se i njemu mnoge stavri izdešavale i da nije ni on svoj na svome, samo je on muškarac i sve to podnosi. Koliko god da prikriva, ja osetim da ima stvari koje nisu raščišćene. Trenutno je skroz nemoguće uploviti sada u vezu i on stoji pri tom stavu. Ja Filipa nisam upoznala kada sam stupila u odnos sa njim, gledam ga drugačije - rekla je Dalila.

DEJAN DRAGOJEVIĆ NA IVICI SUZA! Emotivno i iskreno o tome kroz kakav je pakao prošao, šokiraće vas šta je rekao

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading