GADE MI SE, NAJGORI SU! Viki i Marko na žestoko udaru zbog prebijanja zadrugarke, skandalozne scene ostavile bez teksta njihove cimere!
Printscreen

Mensur Ajdarpašić otišao je iz paba, dok je Milica Veselinović ostala sa Đoletom Kraljem i Anđelom Đuričić

Naime, oni su dugo razgovarali, a Milica im je prepričala sinoćnu svađu sa Mensurom da bi se potom dotakli i skandala Viki, Marka i Ane koji je šokirao sve ukućani, a i javnost u Srbiji.

Printscreen

 

- Posvađali smo se oko toga da mu kažem i najmanju sitnicu, da se ne bi shvatilo pogrešno. Ali ni tu nema šta da se shvati pogrešno, Rekao mi je da je konačno stekao poverenje u mene. Ja mu tim postupkom nisam prokockala poverenje. Držao mi je predavanja i predavanja - prepričavala je Milica.

- Kako su se poklali sinoć, šta je ono? - šokiran je bio Đole.

- Viki neće da prihvati neke stvari - rekla je Milica.

- Jedva čekam da uđe neka nova - dodao je Đole.

Printscreen

 

- Ana Spasojević mi je odvratna, ali što se tiče sinoćne situacije... Katastrofa, oni mi se gade. Oni su mi najgori, ne znam zašto je to sebi dozvolila kao jedno žensko - komentarisala je Anđela.

- Ona je trudna? - pitao je Đole.

- Pa, tako ona kaže - rekla je Anđela.

Podsetimo, skandalozno ponašanje Marka Osmakčića, kada je u naletu besa uhvatio i bacio na pod zadrugarku Anu Spasojević, žestoko je osudila javnost i traži najstrožu kaznu zbog tolike agresivnosti.

BILJANA DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU!? Ne može više da gleda kako Dalila maltretira Dejana, otkrila sve detalje, a spomenula je i Aleksandru!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading