DALILA I CAR SE PREPUSTILI STRASTIMA! Ozvaničili vezu, razmenjivali nežnosti dok je Dejan sve vreme bio pored njih, zadrugari šokirani!
Printscreen

Dalila Dragojević je razmenjivala nežnosti sa Filipom Carem, a u jednom momentu, kada je došlo vreme za spavanje, odlučila je da ode u svoj krevet, i da ne spava pored njega. Ipak, ubrzo se predomislila, pa je opet završila u njegovom krevetu. 

Oni su dugo šaputali u krevetu, a onda se prepustili strastima pred svima i krenuli da se ljube, kao da nikada nisu ni raskidali. Budni zadrugari među kojima je bio i Dejan su ih posmatrali u čudu, a oboje su bili vidno raspoloženi zbog onoga što se ponovo dešava.

Tokom jučerašnjeg dana oboje su tvrdili da nisu u vezi i da ponovo neće ni biti, ali svojim postupcima su sami sebe demantovali. Kako će se njihov odnos odvijati dalje, ostaje da vidimo. 

Podsetimo, Dejan je udario nikad veću kontru Dalili i Caru i legao pored Aleksadre, oni su razmenjivali takođe nežnosti, mazili se i ljubili, ali nije poznato u kakvom je on odnosu sa Aleks, da li je to ozbiljnije nešto ili samo želi svoju bivšu da napravi ljubomornom.

DEJAN ZAVRŠIO KOD ALEKSANDRE U KREVETU! Mazili se i ljubili, Dragojević udario nikad brutalniju kontru Dalili i Caru!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
elena

27.01.2022 08:48

karakteri od reci oboje smecari i nule

Ljiljana

27.01.2022 10:03

Ja u zivotu nisam videla prostiju ruzniju a posebno nemoralnu zenu koja nema stida ni morala da se tako ponasa pred milionskim gledaocima.sta je dejan nasao na njoj nikada mi nece biti jasno