OSTAĆE UNAKAŽEN ZA CEO ŽIVOT Kamera zumirala Dejanove rane na glavi, Dragojeviću se ne piše dobro (FOTO)
Printscreen

Dejan Dragojević i njegova ljubavna drama su u centru medijske pažnje još od septembra, a nakon što ga je žena javno prevarila, milioni gledalaca počeli su da se saosećaju sa njim.

OSTAĆE UNAKAŽEN ZA CEO ŽIVOT Kamera zumirala Dejanove rane na glavi, Dragojeviću se ne piše dobro (FOTO)

Printscreen

 

Njegova, sada već bivša supruga, tada je uplovila u vezu sa Filipom Carem, a svog bivšeg muža je dok je patio za njom vređala, tukla, polivala vodom i pretila.

Njeno ponašanje zgrozilo je region, a sudeći prema komentarima na Jutjubu, gotovo da ne postoji osoba koja je podržava. Često se dešava da ispod njenih klipova ne postoji nijedan pozitivan komentar, a ako se neki i nađe, redovno naiđu na veću osudu nego na podršku (uz neretku optužbu da iza tog profila stoji neko od Daliline porodice).

Par se na kraju razveo, a kada je Filip ostavio Dalilu kako bi bio sa Majom Marinković, javnost je opet bila zgrožena, ali Dejanom!

Niko nije mogao da poveruje da je Dragojević posle svega bio spreman da oprosti bivšoj supruzi sve i ponovo započne vezu sa njom. Tokom njihovog pokušaja da povrate stare emocije, Dalila je opet pribegla raznim manipulacijama u kojima je kao mantru ponavljala to da je "ne zanima Filip Car i da nikada više u životu ne bi bila sa njim", a ispostavilo se da joj je "loš momak iz Crikvenice" sve vreme bio tiha patnja. Dragojevićka je tokom tog kratkog perioda njihove ponovne veze Dejana više puta ostavljala i mirila se, da bi raskinuli pred Srpsku Novu godinu, ali su ostali u dobrim odnosima.

Te večeri je Dejan u naletu ljubomore i strahu da Car ne napadne Dalilu doživeo nervni slom i razbio nekoliko čaša o svoju glavu, a publika je ostala šokirana prizorom njegovog samopovređivanja!

Dragojevića su potpuno krvavog izneli iz Zadruge i odveli u urgentni centar gde je otišao na zašivanje. Iako je prošao bez većih posledica, ono što je sigurno da će mu ostati veliki ožiljci.

Dejan je skinuo zavoje, a dok je trajala emisija Amnezija u kojoj je Dalila bila gost, kamera je zumirala rane na njegovoj glavi.

Kao što se vidi iz priloženog, ožiljci će ostati trajni, jer su rane prilično duboke, a duž ožiljka sigurno neće rasti ni kosa. Dragojević će na žalost uvek sa sobom nositi podsetnik na ženinu prevaru i tu kobnu noć.

Podsećamo, Dalila i Car su se pomirili danas, u ranim jutarnjim časovima, a kako je Dejan reagovao kada je čuo da su njih dvoje obnovili romensu, možete pogledati na OVOM LINKU.

OSTAĆE UNAKAŽEN ZA CEO ŽIVOT Kamera zumirala Dejanove rane na glavi, Dragojeviću se ne piše dobro (FOTO)

Printscreen

 

Dok je Dalila bila gost kamera je zumirala Dejanovu glavu gde se jasno mugu videti ožiljci od povreda koje je sam sebi naneo razbijanja flaše u glavu.

Po svemu sudeći ožiljci će ostati trajni jer kako možemo videti rane su prilično duboke.

OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Viki nasrnula na Marka, pa mu pocepala majcu, on je brutalno izvređao, obezbeđenje odmah uletelo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
bgd

26.01.2022 22:28

onaj ko proemni veru zasluzuje mnogo gore

Lana

27.01.2022 08:43

samo neka se on resio zla,sad neka Car lomi koplja sa zmijom!

Boki

27.01.2022 15:26

Ma ko to još gleda te gluposti treba ih željko nabije u rudnik u duboki kop da vide kako se zarađuje