EMINA POTVRDILA PRIČE O "SIHIRU", ISLAMSKOJ CRNOJ MAGIJI Dalilina majka progovorila o vradžbinama, a evo koga je optužila za krah braka ćerke i zeta!
Foto: Youtube/Printscreen

Emina Mujić, Dalilina majka, oseća se danima loše zbog svih nemilih scena koje se događaju između njene ćerke i Dejana Dragojevića.

Naime, kako saznaje pomenuti list, Emina smatra da je Dejanova porodica kriva za sve i da su oni bacili crnu magiju, takozvani sihir, na njihovu kuću u Gornjem Šepku.

EMINA POTVRDILA PRIČE O

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Emina se poverila prijateljima da su Dejanovi otac, majka i brat krivi za svu nesreću i sukobe koji se svakodnevno dešavaju između njene ćerke i zeta. Ona je ubeđena da su oni bacili sihir na kuću u Šepku kako bi vratili Dejana i konačno ga razdvojili od Dalile. Sigurna je da je to njihovo maslo i da niko drugi nije dolazio tamo i bacao magiju, zbog čega je njen bivši muž Huso zvao hodžu, koji je kuću očistio od vradžbina - ispričao je Eminin prijatelj.

Inače, i sama Emina je u izjavi medijima potvrdila navode da su u kući u Šepku vršene vradžbine.

EMINA POTVRDILA PRIČE O

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dejanova porodica je kriva za sve. Strašno je to što rade, a sve prebacuju na mene koja nemam veze ni sa čim od svega toga. Neka se boje Boga svi koji se bave crnom magijom, a za takve stvari postoje i dokazi. Oni dobro znaju šta su uneli u Dalilinu i Dejanovu kuću kada su dolazili. Mene hoće da ocrne lažima, a Dejanu je neko konstantno govorio u Urgentnom centru da se ja oglašavam i govorim ružno o njemu. Ne mogu nikako da me spreče da i dalje volim Dejana i Dalilu. Ogorčena sam, ljuta i besna - istakla je Mujićeva.

Podsećamo, Dalilin otac je prošlog ponedeljka posle molitve u džamiji u društvu hodže, koji je vrlo poznat u tom delu Bosne, otišao u kuću u kojoj su doskoro živeli bračni partneri.

BACILA OKO NA BIKOVIĆA Maja Marinković priznala koji glumac joj je simpatičan, on joj je sledeća meta?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
oleg

24.01.2022 22:15

Ojadno strasilo tvoja cerka se je.. a drugi su krivi kakva psihopata idite na psihijatriju ako nije kasno za lecenje gnide jedne.

Ceca

24.01.2022 23:01

Jadnice ne lazi vise. Svi vide sta radi tvoja luda cerka. Srbi I neznaju za tu magiju.vracaj se u lubnicu

DT

25.01.2022 00:19

"Ko na drugog kamen baca, greh mu u prasini pise". Onaj ko uporno optuzuje drugog za tesko delo, taj je krivac koji je izazvao stanje kakvo jeste. Zato Dejan nije bio pri svom u zadnjih pet godina...cim je sebi razbio glavu...sav uticaj na njega je nestao.

Lana

25.01.2022 03:33

vestice,ucuti!tiitvoj okot ste najgora dva olosa sto zemljom hodaju! zmijurine sa po 100 glava!