SKANDAL! MILJANA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Kulićka dobila napad panike, pomislila da konobari hoće da je otruju!
Foto: Printscreen/instagram

Miljana Kulić je u paničnom strahu za svoju bezbednost. Ona se toliko plaši za sebe da je pre nekoliko dana napravila scenu u jednom kafiću u Beogradu i to zbog otvorene flašice voćnog soka koji joj je konobar doneo.

SKANDAL! MILJANA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Kulićka dobila napad panike, pomislila da konobari hoće da je otruju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako je za gorepomenuti list ispričao izvor koji se našao na istom mestu s Nišlijkom, problem je nastao kada joj je na poslužavniku donesen već otvoren sok sa slamčicom, zbog čega je ona umislila da neko iz kafića želi da je otruje.

- Miljana je došla lepo raspoložena, naručila je sokić i sve je bilo okej do trenutka kada je konobar doneo njenu porudžbinu. Kada je videla da je sok u staklenoj flašici otvoren, odjednom je počela da viče i histeriše da to neće da pije i da sigurno neko želi da je otruje čim joj podvaljuju sok koji je otvoren - rekao je sagovornik i dodaje:

SKANDAL! MILJANA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Kulićka dobila napad panike, pomislila da konobari hoće da je otruju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čovek se skroz zbunio, objasnio joj je da se takve vrste sokova otvaraju za šankom i da nije problem da joj donese drugi koji će zameniti pred njom. Ona nije prestajala da drami, samo je ponavljala da neko ima cilj da je otruje. Svi su bili šokirani njenim ponašanjem, baš je bilo neprijatno. Kada su joj doneli novo piće, gunđala je još neko vreme, pa se posle smirila. Na kraju je platila račun i otišla kao da se ništa nije desilo - završio je izvor.

Novinari su pokušali da dobiju Miljanu za komentar, ali ona se nije javljala na pozive.

Kulićeva je i pre nekoliko dana na društvenim mrežama pisala kako će promeniti broj telefona jer stalno dobija pozive i poruke koji je nerviraju. Očigledno je da Miljani ne prija popularnost koju je stekla učešćem u raznim rijaliti formatima i da se sada teško prilagođava na svakodnevne životne okolnosti.

MORAĆU DA SE PRETPLATIM NA TVOJ ONLIFENS Deniz i Dejan nasmejali sve ukućane, ovo je savet koji mu je dala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mimi

24.01.2022 18:11

Skreće pažnju na sebe jadnica na svakom koraku.Teško onom detetu.

Mica

28.02.2022 19:52

Pa skota i treba otrovati , ta krmača i nije za život , zašto je nisu odmah proterali u toponicu po izlasku. NIKADA VISE DA JE NE VRATE U ZADRUGU!!!!!!!