ON VEČERAS ULAZI U ZADRUGU Sledi totalni haos u Šimanovcima, napraviće pravu pometnju među zadrugarkama!
YouTube/ Printscreen

U pitanju je Anđelo Ranković, kako saznaje navedeni portal, kome nije strano da mesecima bude u izolovanim uslovima.

Bivši učesnik "Zadruge" će tako ponovo postati ravnopravni takmičar ovog rijalitija, a nema sumnje da će devojke, kao i ranije, "odlepiti" kad ga vide u Šimanovcima.

Printscreen

 

Anđelo je najpoznatiji po romansi sa popularnom pevačicom Teodorom Džehverović, dok je u prošloj sezoni bio u vezi sa Sanjom Stanković, a potom i blizak sa Natašom Radan.

Teodorina majka Gordana Džehverović govorila je javno o ponašanju Rankovića.

Printscreen

 

- Znate kako, meni je žao sada zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala i vas novinare jer su oni tako hteli. Bitno da se to prekinulo, jer stvarno nikud na taj način nije vodila njihova veza, njega je Teodora mnogo volela, ali stvarno više nije bilo mesta za nju u toj vezi - rekla je jednom prilikom Goca i nastavila:

- Sada slušamo svašta, eto i te prepiske sa Natašom, pa sa Sanjom, Teodora nije za to znala! Smeta joj što je uvlače u rijaliti, ona je pre tri godine iz istog izašla, ali šta da radimo, tako je kako je. Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Sanjom i Matorom, sada čuje da su se Anđelo i Sanja viđali, išli u bioskop, a oni su tada bili u vezi!

SLAB SAM NA NJU! Reper nema snage da se izbori sa emocijama, u očajnom stanju traži savete od ove zadrugarke!

Komentari (3)

Loading
Mixino R

22.01.2022 22:26

Šta će ovaj Mutavi Plovak ponovo u Zadruzi? Da priča kako ga ne interesuju veze i da želi da bude sam?! Ili kako je bio u bioskopu sa Sanjom Stanković? Nije uopšte interesantan, naprotiv, predosadan je...

Miki

22.01.2022 23:14

Uso je najveći smor do sada,kome je on interesantan.