ABORTIRAĆU AKO NOSIM NJEGOVO DETE Misica progovorila o trudnoći, haos u rijalitiju: Ivan je agresivan, poriče da smo imali se*s!
Kurir televizija

Informacija da je Sofija Una Manić zatrudnela u rijalitiju "Bar" odjeknula je kao bomba, a sada se na tu temu oglasila i Sofija Una.

- Jako bih volela da imam decu i da se ostvarim u ulozi majke. Vec sam u nekim godinama kada mi je i vreme za to, evo danas sam napunila 32 godine, ali iskreno ne bih želela da sam zatrudnela sa ovakvim čovekom kao što je Ivan - rekla je Sofija Una i dodala:

ABORTIRAĆU AKO NOSIM NJEGOVO DETE Misica progovorila o trudnoći, haos u rijalitiju: Ivan je agresivan, poriče da smo imali se*s!

Kurir televizija

 

- Ja imam sve uslove da sama gajim dete, meni nije neuphodan muškarac za to, ali ovakav čovek... On od 15.000 danas nije hteo da odvoji 50 dinara meni za dve rođendanske svećice.

Sofija Una ističe da će abortirati ukoliko je trudna.

- Ako sam zatrudnela sa Ivanom abortiraću! Nisam neko ko to podržava, ali bolje nego da njemu rodim dete. Kamere su zabeležile, on je jako agresivan, štipao me je u krevetu, to je počeo da radi posle nekoliko noći. Ivan se meni totalno drugačije predstavio. On je blam, izblamirala sam se sa time što sam se smuvala sa njim. On je jedna kukavica, sada poriče da smo imali s*ks. Ako ja kao žensko mogu da priznam to, a uopšte se ne ponosim time, ne razumem njegov postupak.

ZANATLIJA! Bivši mister Srbije nakon propale karijere porno-glumca našao novo zanimanje: Vasa radi kao gej prostitutka

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading