SVESTAN SAM DA NIJE ZBOG MENE Dejan prepričao konflikt sa Dalilom, Dragojević odlučan u nameri da završi svaku priču sa njom!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je radio-emisija "Sprdnja" koju vode i uređuju Marko Janjušević i Stefan Karić. Lepi Mića došao je u radio kako bi komentarisao odnos Nikole Grujića i Milane Šarac.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- On je osam godina u vezi sa jednom ženom, stvaraju sredstva za život. Zamera što Mima pleše sa Dinom, a raskinuo vezu, slobodan on, slobodna ona. Ako je hteo da ostavi ženu trebao je da ostavi dostojanstveno, kad izađe napolje. Morbidno je ovo što radi - pričao je Lepi Mića.

Naredni gosti bili su Marko Đedović i Dejan Dragojević.

- Prvo bih da čestitam mami, tati i Davidu rođendan, jer su rođeni na isti dan - rekao je Dejan.

Dejane, vidim da nisi kako treba, šta se jutros izdešavalo?

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Jutros sam Đedovića budio, nisam znao šta da radim. Spavao sam, dolazi Dalila, ulazi u krevet, plače i hoće da priča. Rekao sam da izađe iz kreveta, ja sam joj rekao pre par dana da može da me budi, ali posle zmijskog otrova nema priče. Rekla je da joj je drago što je Filip tu, neka budi njega i sa njim neka priča. Nešto me vuče ta emocija i ljubav da priđem, ali kad sam svestan svega, svestan sam da ništa nije zbog mene. Pružio sam šansu, niko nije hteo da je iskoristi, ispao sam neko ko je lud. Budio sam ga da vidi gde je, jer ja nemam više potrebu za tim. Mislim da uživa u tome da me vrati na dva dana kako njoj odgovaram. Ja sam davao 101 izlaznu situaciju, za ovo bih ispao lud sam sebi - pričao je Dejan.

- Poenta je šta sad da pričaju? Pokušali su da pređu, nisu uspeli. Šta treba da se izvinjavaju? Podgrevaju emocije koje ne postoje? Ja sam i njoj kao i njemu rekao da se spašavaju. Šta bi tema bila njihovog razgovora? - ubacio se Đedović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam spavao, čovek je počeo da plače. Rekao mi je da je prišla, da on nije želeo da razgovara. On je mene zamolio samo da vidim da li ne pravi neka sra*a, u izolaciji je nije bilo, ni u ekonomskom, nije se nigde ništa nije čulo. Rekao mi je da on neće te razgovore i prolazi kroz isto i agoniju. Dejan ne greši u pva zadnja dva tri dana, a Dalili sam rekao da gleda svoje du*e - nastavio je Marko.

- Ona je uvek mislila na sebe - dodao je Karić.

- Ali na pogrešan način.To što ona želi sa Dejanom je kratkoročno, kao što je Dejan pomogao sebi. Ona od sebe pravi najvećeg monstruma koji je postojao na javnoj sceni. Oni kao da su projektovani na samouništenje - rekao je Đedović.

MARŠ NAPOLJE NEPISMENA BUDALO, SRAMOTA ME JE Miki brutalno isponižavao Mimu, Đuričić izgoreo nakon njenog komentara!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading