GRUJA I MIMA U ŽESTOKOM KLINČU Jedno drugom zamerili svašta, pa Nikola otkrio preko čega ne može da joj pređe
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Radio Sprrrdnja", a domaćini ove emisije Stefan Karić i Marko Janjušević ugostili su Mimu i Gruju, ali su se pre samog komentarisanja zacenili od smeha svi prisutni u radiju zbog Janjuševog tepanja Mimi.

Kako si Grujo - pitao je Karić.

- Ja sam ti sa njom promenljivo na svaka dva minuta, zbog nekih njenih prebačaja, ozbiljnijih...Niti smo se pomirili niti smo imali išta ispod pokrivača. Ćutao sam na to jer ona ćuti na neke stvari, pa nek nagađaju - rekao je Gruja.

Je l' možeš ti bez nje - pitao je Janjuš.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sve se u životu može, ako sam ostavio ženu, mogao sam i nju...Ako sam nekog ko je bio anđeo prema meni da ga ostavim, mogu i nju - rekao je Gruja.

Ne znam da li se sećaš da si rekao da se kaješ zbog svega što si uradio sa Mimom, bio si kod nas na radiju...Moramo da primetio da u tom vašem sukobu, da kad god su stizala negativna pitanja za nju, ti si to podržavao, nisi je branio - rekao je Karić.

- Ona je tek tad rekla da je svesna šta je uradila mojoj ženi,a tada nije bila. Nisam i dalje svestan. Mi što smo imali, imali smo, bilo mi je lepo. Ja taj odnos sada da... - rekao je Gruja, pa se obrušio na Mimu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pusti mene, odgovori na pitanje čoveče - prodrala se Mima.

- Radi se o tome da mi ne treba da okrećemo glavu jedno od drugog, nego da imamo korektan odnos. I meni i njoj prija kad se zagrlimo - rekla je Mima.

- Ja sam za stolom rekla zašto ti meni imaš potrebu da zameraš za Dina - počela je Mima.

Da li ti nedostaje Gruja u nekim trenutcima - pitao je Karić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- U nekim da. Kad legnemo, ne bude mi svejedno. Emotivna osećanja mi se vrate, ali ne znam koja. Ne znam šta se dešava, čoveče - rekla je Mima.

- Ona je mene otkačila i ja ne mogu da pređem preko toga...Ona je rekla da mi budemo na ili ili.- Ona je meni pre toga postavljala uslove, pa sam nju izabrao i šta? Ništa. Posle posete moga oca i posle svega toga, ja njoj kažem ja nastavljam sa tobom - rekao je Gruja.

ODREKAO SE SVEGA, PROMENIO JE I VERU! Kontroverzna zadrugarka razvezala jezik o Dalili, raskrinkala je potpuno, u strahu je za Dejanov život!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading