NJEGOVE REČI MI HRANE EGO! Dalila ne krije koliko joj je drago što je Car uvek uz nju, a njegovo emotivno izlaganje dirnulo sve
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Ivana Šopić je sledeće pitanje postavila Dalili Dragojević i Filipu Caru:

Da li vaš najveći problem jer ste naučili da dominirate - glasilo je pitanje.

- Ja ne znam, ne žeim da budem sa njom. Ja sam uvek iskren, biću tu za nju. Ja sam uzrok nekih stvari i tako će biti do jula. Kada je njoj teško i ja se loše osećam ali nikada se toga nećemo rešiti... - počeo je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam se rešio, više nema pada - ubacio se Dejan.

- Meni je drago kada to čujem, ali svi smo mi jaki na momente, a na neke smo jako slabi, ja znam po sebi. Ali gledam da se to ne dešava. Ja ne mogu da budem kriv za sve

- Ja sam zas*o i gotovo, neću više da je lupam po ramenu i govorim da sam krivac. Odlučio sam da bude tako. Onaj dan kada sam video da plače samo sam se okrenuo - rekao je Car.

- Ja ne znam šta da kažem, sve ovo što on priča meni hrani ego. Volela bih da on ostane ovakav. Ja sam njemu i u izoloaciji i u ekonomskom rekla šta mislim, to su bila dva zdrava razgovora - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam rekao iskreno, volim kada me neko posluša, mene je Aleks poslušala kada sam joj rekao da ode sa se umije i legne, a Dalila posle svađe napu*i i mene i Dejana i sve. Ja joj ne mogu pomoći - ubacio se Car.

- Ni jedna situacija ne može da se poredi, Car pokušava da se opravda sada, ako je neko loš prema meni ja ću biti još gora. Car me nije dovoljno poznavao, ja njeću da dozvolim da Dejan ponižava moje roditelje. Drago mi je da čujem da će biti tu uz mene - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dalila i Car su slične osobe, ona je bila dominantna u braku, zato nije uspela veza sa Carem, on nije hteo da vaga šta jeste šta nije. Ali njima će biti sve bolji odnos ako se Dejan povuče - dao je svoj sud Sale Luks.

BABO VIŠE ME NEĆEŠ GLEDATI U ONIM AKCIJAMA! Dalila se javno obratila ocu, pa šokirala sve!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading