BIĆE PAKAO! Đedović sve ispričao Dalili šta mu je Dejan rekao za nju, ona poludela kada je saznala, pa napravila haos!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović je otkrio Dalili Dragojević sve šta mu je Dejan rekao o njihovom pomirenju:

- Meni je Dejan rekao da si ga ti navlačila na odnos sa njim i da si mu ostavljala ceduljice i čokoladice, da si mu branila sa kim da se druži - rekao je Marko.

BIĆE PAKAO! Đedović sve ispričao Dalili šta mu je Dejan rekao za nju, ona poludela kada je saznala, pa napravila haos!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja to njemu radila, ja ga navlačila da on meni priđe - branila se Dalila.

- Da da, njemu je stalo do pomirenja, on nije mogao da se oslobodi emocija, svi to vidimo ali i vidimo kada mu ti priđeš sinoć a on se dere da ga štipaš. On je našao pravo rešenje šta i kako da radi - rekao je Marko.

SVI SU BRUJALI O VEZI MAJE I JOVICE! Prevarila ga je u rijalitiju, plasirao je njen intimni snimak u javnost, a on je sada odlučio da progovori o svemu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Kika

19.01.2022 23:18

Koji je ovaj šmrkavac ,odvratan smrad! Jel mu to uloga u zadruzi da samo rovari po tudjim životima?? Običan nikogovic , najgori psovač , šatro veliki intelektualac , šatro novinar, o sebi nikad ništa ne priča iako svi znamo da je gej , bolje da ćuti , pametniji je. Prvo zakuva pa onda kao priča sa tim istim učesnicima, Beda bedna ogavna!!

Krle

21.01.2022 05:53

Odvratan si samo ide od jednog do drugog I kontra prica...ulazi u tudje zivote ,a ispod stola vaćari Frana.. fuuuuj on I Dakica mogu skupa...isti su