MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Isplivao skandalozni snimak zadrugara u kom gnusno vređa Muslimane i Hrvate, javnost užasnuta! (VIDEO)
Printscreen

Sale Luks je poznat kao osoba britkog jezika i što na um to na drum, ali niko nije ni slutio da će izgovoriti ovakve reči ni ne sluteći da ga kamere sve vreme snimaju i da će to izaći u etar.

Naime, tokom razgovora u spavaćoj sobi sa Dalilom i ostalim zadrugarima, Sale je izgovorio da ne može nikada da se druži i bude u bliskom odnosu sa Muslimanima i Hrvatima jer bi ga njegovi ubili i da je on zakleta Srbenda.

@kagawakawa @_zadruga_official_ da li vas je stid? #monstrum i #ubica u tijelu #saleluks zadojen fašizmom u #zadruga priča o svojim sramnim stavovima #dalila ♬ original sound - K. K.

Zadrugari su ostali šokirani prilikom njegovog izlaganja, a on je zaboravio da je u tom trenutku u spavaćoj sobi bio veliki broj baš tih istih Hrvata i Muslimana koje on toliko mrzi, a između ostalog i Dalila, sa kojom neprestano pokušava da se zbliži.

Javnost je zgrožena ovakvim ponašanjem i izgovorenim rečima i zahteva da se on momentalno sankcionise i diskvalifikuje budući da je ovo televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Kompletan video snimak možete pogledati u okviru teksta.

ZAVRŠILI SU ZA SVA VREMENA! Dalila spalila Dejanove igračke, Dragojević se gušio u suzama i jaukao na sav glas nakon ovog njenog poteza!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Marijana

19.01.2022 13:18

Čovek lud načisto. To što je srbe da ne daje mu pravo da vređa druge. I ja sam srbenda ali poštujem tuđu veru i opredeljenost. Sramota za čoveka tih godina!

Rade

19.01.2022 13:59

@Marijana - Marijana imaš neki problem?! Pa Čovek ni reč nije rek'o da nekog' mrzi al' ne može da bude blizak sa njima što je sasvim OK. Šta se mi Srbi stalno nekom' pravdamo i izvinjavamo svi trče u Srbiju da zgrnu lovu a sve najgore misle o Srbima i Srbiji dokle bre više?! Ko meni može da uskrati pravo koga ću da volim a koga neću i dosta više! ŽIVELA SRBIJA I SVI SRBI PRAVOSLAVCI!!!

Sale sale lux

19.01.2022 13:56

Šta vredi, slepoj osobi, pokazivati ... gluvoj osobi, govoriti .... jer te niko ne nauči da, prvo, voliš sebe a posle, voleće i oni tebe. Sale lux, ukaza im poštovanje, poverenje, pruži ruku, prijateljstva... A sve što je rekao, ko nije još naučijo, ni neće, a to je, da u životu i te kako treba i mora se gledati i naći, sebi sličnu osobu, po svim osobinama.... inače, život ti je propao i sam si kriv.

Rade

19.01.2022 15:38

@Sale sale lux - Filozof kažeš naučijo!!!

Sale Sale lux

19.01.2022 21:26

@Rade - Rade - nemah nameru a niti poželeh, da Vam, ,,filozofiju,, prosipam, jer, sve i da to učinih, ne učinih to sa željom, da je Vama uputim. Oprostite i zbog, po vama, viška slova .... Nisam, niti mogu biti savršena. Eto, to ,, J ,, ... ostalo mi od predaka i volim da ga stavim i gde mu, mesto nije, prosto ga volim i voleću ga, baš u inat svima, onima koji jedino umeju i mogu, samo da me mrze, zbog onog što sam a što oni ne mogu i neće, nikada biti. Ponosan na svoju domovinu i na državu u kojoj živim. Toliko Rade