BRUTALNO JE PONIZIO! Bane Čolak izneo sve što misli o Dalili: Nadam se da te više neću videti!
Printscreen

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Naredni budžet bio je za Đoleta Kralja:

- Zaslužuješ srednji, ali prema meni si uvek bio okej, stalno nam daješ mašinicu, ali nemoj da pominješ mrtvre roditelje ljudimna, ne stoji ti to - rekao je Bane.

- Naredni srednji budžet ja za osobu koja je moja zemljakinja, a ona je utihnula ovde a ja te mnogo cenim, jako si vaspitana, i moram da kažem da mi se tvoj odnos sa Janjušem jako sviđa - rekao je Bane Čaprićki.

Printscreen

 

- Napravaiću srednji budžet za Gruju, iako si majmun. Gotivim te ali nisi mi jasan, taj tvoj odnos mi se ne sviđa, ali prema meni si super, gotivim te i šalim se na tvoj račun. Nisam imao srednjih više, ali sam napravio za tebe - rekao je Bane.

- Mali budžet za Marijanu, jeste me branila od Zerine, ali imali smo mnogo svađa. Sada se ne družimo. Ovo je tvoja najbolja sezona ali ipak se ne družimo - dodao je Čolak.

Printscreen

 

- Krle nemam loših reči, samo molim te smanji prosvke. Kada si naspavan si zabavan i zajebant a nikada nismo imali svađu, osim kada se kockamo - objasnio je vođa.

- Naredni mali za Deniz. Ponašaš se u rijalitiu ludo, ali meni je to super, samo nemoj da se biješ - rekao je Bane.

- Mali buzdžet za glumca, moram da te zezam na radiju, i meni je to zanimljivo. Izvini ako sam te ikada uvredio, ako ti to smeta, ja ću prestati to da radim. Ne mrzim te, ali mislim da možeš neke druge stvari da predstaviš - rekao je Bane

Printscreen

 

- Dalili mali budžet, o njoj sam sve rekao. O tebi mi se za 180 stepeni promenilo mišljenje, ti si kriva koja je započela našu svađu, kao i mnoge situacije. Ti vređaš mnogo, nemamo kontakt, niti ćemo imati, nadam se da je ovo posledenje mesto na kojem smo se sreli - rekao je Bane.

NE ZNA GDE UDARA! Dalili proradile emocije pa prišla Dejanu!

 

Komentari (0)

Loading