JANJUŠ KUKA ZA MAJOM! Zadrugar nikad tužniji što nije u centru pažnje, a ovim rečima doziva bivšu ljubav!
Printscreen

U toku je anketa u Beloj kući. Zadrugari biraju najveću ulizicu. Naredna koji je birala bio je Viki Mitrović:

- Za mene je najveća ulizica Sale Glumac i to je moje mišljenje - rekla je Viki, a onda je ustao Janjuš:

- Već četiri godine mi navodimo ulizice, i ja opet neću reći o kome se radi. Ovde ulizica nije samo Sandra Čaprić, a ulizivanje je bilo ono kada je Dejan bio loše. To su bile Ana Spasojević, Tara Simov. Ono što ste vi radili je takvo uliztivanje - rekao je Janjuš.

Printscreen

 

- Mi mu se nismo ulizivali - rekla je Ana.

- Ne se*i. Irma se isto ulizuje Dalili, Sandra Rešić isto. Muka mi je od vas, najtežimi je rijaliti, a nemam ni jedan problem. Ja je*em Deda Mraza samo zbog zaje*ancije, je*em medveda, mnogo mi je težak ovaj rijaliti. Ja sam se tri godine sprdao na svoj račun, sprado se, svađao, a sada nemam šta da radim - govorio je Janjuš.

- Jadni vi, svi kukate, a opet ulazite - rekla je Ana.

Printscreen

 

- Ja gledam da što manje radim sada, mene je stiglo sve. Ne mogu više ništa da radim, ne zaje*ava mi se. Ja sebe ne vidim ovde - rekao je Janjuš.

- Ja sam već Mići odgovorio, ne smatram da sam ulizica, ja sam takav momak. Svako ima pravo na svoje mišljenje, i ti Sanja, ja sam ovde iz drugog razloga. Molim vas da imam što manje konflikta, ja znam što sam ovde, i ne želim da se svađam ovde. Ovde ima dosta ulizica, za mene je ulizica Glumac, pogotovo zbog hrane. Što se tiče Dalile, moram da odogovorim Marijani, Dalila i ja se družimo ali ne komuniciramo oko njenih stvari - rekao je Dino.

OTKRIVEN PAKLENI PLAN! Filip Car će se uskoro pomiriti sa Dalilom, sve je priznao!

Komentari (0)

Loading