JEDAN JE OD NAJGLASNIJIH GOVORNIKA Ova zadrugarka ima dva fakulteta, da li je prepoznajete
Foto: Youtube/Printscreen

Aktuelna učesnica najgledanijeg rijalitija, važi za pravog govornika. Britka je na jeziku i zbog toga je se mnogi ukućani plaše.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Rođena je u Beogradu 1987. godine i već nekoliko godina bavi se javnim poslom, a pažnju medija pridobila je i zbog poznatog oca. Kada je završila osnovnu školu, ova zadrugarka upisala je i nižu muzičku - odsek klavir. Muzikom je počela da se bavi u 14. godini, a pevanje je usavršavala kod Marije Šerifović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Takođe, od drugih se izdvaja i po svom obrazovanju - završila je glumu na Fakultetu za kulturu i medije, a takođe i novinarstvo, čime je svoje ime upisala na listu malobrojnih pevačica koje imaju visoko obrazovanje, u njenom slučaju čak dva fakulteta. Takođe, tečno govori italijanski i engleski jezik.

Ukoliko niste pogodili - reč je o Sandri Rešić, o kojoj godinama unazad pišu domaći mediji, kako zbog njenog talenta, tako i zbog njenog pokojnog oca Nina Rešića i brojne kontroverze vezane za njen odnos s članovima familije s očeve strane. Naime, Sandru su svojevremeno negativno komentarisale Saida, Ninova prva supruga, kao i Amela, Sandrina polusestra, koje su istakle da pevačica zapravo nije Rešićeva biološka ćerka, što ju je duboko povredilo.

KONAČNO PAO POLJUBAC?! Car tešio Dalilu, pa je pribio uz sebe i uradio ovo! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading