ZLOBNA JE I SEBIČNA! Stanija osudila Dalilino ponašanje prema Dejanu, starleta ne može da veruje u scene koje gleda!
TV Pink/Printscreen

U novom izdanju čuvene emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je novinarku i spisateljicu Dušku Jovanić, pevačicu Veru Matović, pevače Mirzu Selimovića i Bojana Vaskovića, poznatijeg kao Boki Leksington, kao i bivšu zadrugarku Staniju Dobrojević.

Voditeljka je upitala svoje goste koji je njihov stav kada su u pitanju prevare, pa kao primer navela i aktuelnu učesnicu "Zadruge", Dalilu Dragojević, a Stanija je iznela svoje mišljenje o bivšoj cimerki.

ZLOBNA JE I SEBIČNA! Stanija osudila Dalilino ponašanje prema Dejanu, starleta ne može da veruje u scene koje gleda!

TV Pink/Printscreen

 

- Jesu je osudili, ali ja nisam neko ko bilo kome sudi. Moj stav jeste da je to strašno što je uradila, ružno je, i mislim da ako si čovek jednostavno ne možeš tako nešto da uradiš nekome ko te toliko voli, veran ti je, odan za pet godina braka, nije ti ništa loše uradio na oči i još da nastavljaš da ga vređaš, svaljuješ krivicu - priča Dobrojevićeva u jednom dahu.

Bivša zadrugarka kaže da može da razume da je došlo do kraha ljubavi, ali da Dragojevićka nije izabrala pravi put za tako nešto.

- S druge strane, nikad u životu ne znaš kad može doći do kraha braka, neke veze, prijateljstva, kažu da sve u životu ima rok trajanja i mi svi kad ulazimo u neku ljubavnu vezu, nigde ne piše da je to zauvek. Ne podržavam to što je uradila, mislim da je zlobno i sebično, možda je to trebalo na neki drugačiji, lepši način, ako je već odlučila da ga napusti - zaključuje Stanija u emisiji "Magazin In".

REČENICA KOJA OZNAČAVA PROMENU TOKA RIJALITIJA?! Dalila okreće novi list, sada se sve menja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading