KRIVI DRAGOJEVIĆE ZA SVE Dalila optužila Dejana da se "prodao" majci i bratu, Dejan ne želi da joj se obrati!
Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević odmarao je u Beloj kući sa zadrugarima, dok je Dalila nastavila da drami i plače zbog svega što se prethodno događalo. Ona nije prestala da pominje Dejanovu porodicu, koju krivi za sve:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Vratila sam mu i ćebe i sve, jer se ja ne prodajem za slatkiše. Ovde je miris para u vazduhu. Izgubio si prvo mesto koje su svi mislili da ćeš osvojiti. Ali ja ću te vratiti! Kome je to važno, ej? On ne voli nikoga, samo sebe, može mene da pravi sje*anom, tužnom, da me ubeđuje u nešto što nije. A sa drugima može da se smeje, spreman je da me uništava. Ja budala nisam, znam ko čeka ove momente.To je korišćenje vlastite muke da bi sebi napravio bolje - govorila je Dalila.

UVEK SU MU PUNILI GLAVU PROTIV MENE Dalila raskrinkana, priznala zašto ne voli kad se Dejan vidi sa svojom porodicom!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Dragan Niš

15.01.2022 18:58

Zlo od žene ! Ovo je dokaz da je ona što neko reče, vaginalnom manipulacijom,godinama držala neiskusnog Dejana daleko od porodice i prijatelja pa kada ga je javno prevarila mislila je da niko neće da mu se nađe.Osoba bez skrupula i obraza!!

MladenBg

15.01.2022 18:59

Svi su joj krivi. Svi su losi, samo ona nije kriva ni za sta! Koja je to demoncina od zene. Koji je to sljam nevidjeni. Od svega mi je najodvratnije sto niko nije bio iskren na nominacijama. Svima je uterala strah u kosti. Dudla sljamara.

mm

15.01.2022 19:48

kakva srdlja necuveno da ovakvog olosa uvodite idryite u rijalitiju da vam je*e mamu i vi to podryavate sramota

Lana

15.01.2022 19:55

ja mislim da du je Dragojevici stavilii spod Cara,da pokaze pravo lice!🤣🤣🤣🤣 u paklu ce vestica goreti!👿

Igor

15.01.2022 20:58

I posle nek Dalila tvrdi kako mu nije branila da se vidja sa majkom...Zlo od coveka i u tome je podrzavaju njeni pa su i Dejana preveli u Islam...Neko to gleda odozgo Dalila i nemoj se cuditi za neke stvari u zivotu...Karma stigne svakoga...