FILIPOVU FOTOGRAFIJU ĆU DRŽATI U DNEVNOJ SOBI Dejanova majka zahvalna ljubavniku njene snajke!
Printscreen

Biljana Dragojević kaže da je srećna što je Dalila Dragojević konačno pokazala pravo lice kada je prevarila njenog sina Dejana sa Filipom Carom.

Ona je zahvalna Caru što je raskrinkao njegovu snajku. Naime, Filip je uspeo da zavede Dalilu pa su jedno vreme bili zajedno u rijalitiju "Zadruga" gde su imali i se*s. Dalila je čak u jednom momentu želela i da joj Car napravi dete. 

Printscreen

 

- Meni je drago što se ona zaljubila, nikada ta Dejana nije ni volela. Zaljubila si se, ajde idi zdravo, da te ne vidimo više - poručuje Biljana. 

Ona dodaje da je Car njihovoj porodici učinio uslugu:
- Carevu sliku treba da stavimo u dnevnu sobu, zahvalna sam mu što je Dejanu otvorio oči i pokazao kakva mu je žena.

Biljana dodaje da nikada više neće nemo posmatrati dok joj Dalila uništava sina:
- Svim silama ću se truditi da se ne pomire i da se više nikada ne vide. Kada su počeli da se zabavljaju, ja sam ih pustila pod parolom mladi su, neću da se mešam. Znala sam da tu nešto nije u redu, ali nisam ni slutila da je sve otišlo ovako daleko, da mi je sin otišao u leglo zla. 

TRUJE MU MOZAK, ONA JE DNO DNA! Car najstrašnije opleo po Dalili, Sale Luks se složio sa njim!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Marina

15.01.2022 01:14

Jel se ono Biljana zaljubila u Mungosa i ostavila Gorana a da je pri tom imala troje dece i dugogodisnji brak ili sam se mozda prevarila????Kako se nazivaju takve zene???Muka mi je vise od laznih moralista!!!