DALILA DEJANU BACA "SIHIR"?! Dragojevićka primenjuje najjeziviju magiju na svetu, evo šta se njom postiže!
Foto: Alo/ilustracija

Biljana Dragojević navodno veruje da je njena snajka Dalila Dragojević omađijala Dejana Dragojevića.

Kako kaže, a prenosi pomenuti portal, njegovi brojni fanovi rekli su joj da je njen sin pod uticajem muslimanske crne magije "sihir", najopasnije magije na svetu.

Printscreen

 

Podsetimo i David Dragojević je rekao u emisiji "Amidži šou" da smatra da je na njegovog brata bačena magija, a od samog starta pete sezone "Zadruge" se spekuliše da je Dalila imala navodno veze sa magijom.

- Dejanovi fanovi muslimanske veroispoveti šalju mi stalno poruke i koriste neke reči sa kojima mi objašnjavaju šta ona njemu radi. Duva mu stalno u facu i vrti mu rukom preo glave. Rekli su mu da mu radi neki "sihir". Ja sam to guglala i nije mi dobro bilo kada sam pročitala. Od tada pratim njihovo ponašanje i jasno mi je da mu nešto opasno radi - kaže Biljana.

Ona kaže da joj je sada navodno drago što Dejan i Dalila nisu dolazili u njenu kuću u Veterniku.

- Dobro je što mi nije dolazila u kuću, ko zna šta bi mi bacala - navodno je rekla Dejanova majka.

Sihir je oblik crne magije koji je uglavnom zastupljen u islamskom stanovništvu. Govore da je veoma teško odupreti se ovoj sili jer obzima i dušu i telo.

- Imate osećaj kao da vas je šejtan celog zauzeo, upravlja vama i čini vam nezamisliva zla. Žrtve uglavnom moraju da idu kod hodže da bi ih oslobodio ovog zla. Sihir se postavlja tako što se uzme nečiji pramen kose, nokti, znoj ili neki lični predmet. Stavlja se iznad kuće ili na prilazu u dom. On može da razdvoji bračni par, da uništi porodicu, posvađa prijatelje, ali i da nanese psihički i fizički bol - kaže sagovornik "Informera" koji je imao iskustvo sa ovom magijom.

Osoba koja baca magiju zove se sihirbaz i on treba na papiru da napiše ime osobe kojoj se pravi sihir, ime njegove majke i ime jednog od džina (šejtana).

- Na papiru ispisuje šta sve želi da džin uradi osobi koju mađija. Tako zadužuje džina čije je ime napisano na papiru da izvrši i obavi zadatak onako kako je napisano na papiru. Osoba koja je došla da se taj sihir napravi, papir stavlja u kuću, ili čak u piće nesrećnika kom baca magiju - kaže izvor.

Inače, pričalo se da je Dalila Dragojević omađijala i svog ljubavnika Filipa Cara.

VIŠE NE ZNAM ŠTA DA MU KAŽEM! Sandra Rešić odustaje od Dejana, pa osula paljbu po Dalili koja mu daje lažnu nadu!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Косанчић

14.01.2022 19:04

Бије вас Бог када продаш веру за вечеру,касно људи схвате док Бог прича не слуша се после проблем

sundjer

14.01.2022 23:41

To mi u Bosni zovemo sihre, i to su pravili ne-hodje to jeste ljudi koji su bili hodje i napustili i debelo naplacivali. Vama moze pomoci samo hodja da ga oslobodi tog prokletstva. Otidjite kod hodje i trazite pomoc ja mislim da ce vas uputiti kod nekoga ko ce vam pomoci. Njima je zabranjeno da se bave sa tim proklestvom.

Ljiljana

15.01.2022 00:18

E pa vi niste normalni....pa sta vi objavljujete....neko ce i pokusati pomocu vasih uputstava da to i uradi.Pobogu