IZNEO SVE DETALJE! Đedović obelodanio sve razgovore sa Carem i Dalilom, pa otkrio Filipove namere, muk u Beloj kući!
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Marka Đedovića.

- Do kad misliš da ćutiš za Cara i Dalilu? Njhovo flertovanje iono što sti pojedinačno šapuću, zar nisi rekoa da ćeš govoriti onako kkako jeste i da te zabole ko će lupati šakama? - glasilo je pitanje.

- Ja to sve Dejanu kroz moje mišljenje izbacujem... Car pre neko veče je meni u pušionici rekao da se ovako ponaša prema Dalili, jer zna šta radi sa Dejanom i zašto to radi i da će njegovo ponašanje... Rekao je da će odvratno da se ponaša dok ona ne bude iskrena - govorio je Marko.

IZNEO SVE DETALJE! Đedović obelodanio sve razgovore sa Carem i Dalilom, pa otkrio Filipove namere, muk u Beloj kući!

Printscreen

 

- On je meni i jutros rekao da zna da ja njega volim. Ja nema potrebu ništa da krijem, sebe ne vidim više pored njega, nikada. On toliko laže, petlja i toliko se svega izdešavalo ne znam ko bi mogao da mu veruje za bilo šta. On će imati šeme, ali njemu niko neće verovati. Ja mu ne verujem da sutra mrtav padne - dobacila je Dragojevićka.

- On meni kaže nešto što bi ona volela da čuje, pa me pita šta je ona rekla na to. Ja sam mu rekao da je teško da će ona preći preko nekih stvari, pa mi je rekao da budem uz nju i vidim. Car neće direktno da kaže. Ja ovde pričam 15 puta blaže od situacije koje su stvarno. On meni priča da bih ja korigovao Dalilu, da joj ukažem šta on želi... Sve što kažem Dejanu kao svoje mišljenje izvodim zaključak iz onoga što je meni rečeno - nastavio je Marko.

IZNEO SVE DETALJE! Đedović obelodanio sve razgovore sa Carem i Dalilom, pa otkrio Filipove namere, muk u Beloj kući!

Printscreen

 

- Ja sam rekao Dalili, kad se spomene budnućnost smatram da je nema, a kad ovo slušam želudac mi ode na kontra stranu. Danas se neću baviti predviđanjem, a juče sam joj rekao da ne znam na čemu sam, ni šta radim. Jedino što smatram da je iskreno je odnos koji hoću sa Dalilom. To što ona radi sa Dalilom, vrući krompiri, zameranje, svađanje, da li će biti iskreni ili ne, mene to ne interesuje. Jedina istina je moja ljubav prema Dalili, za šta se borim. Ona mene us*re i na kraju ja ispadnem nenormalan. Negd sumiram sve utiske, a ona mi kaže drugačije. Matora kaže jednu priču, Milan komentariše put do izolacije, Đedović treća priča... Milion priča gde ona sve različito, a suštinski isto. Reci mi crno ili belo! Ona dođe i kao trpi uvrede, svi trpe zato što hoće. Što se mene tiče neka radi ko šta hoće, ja ću da pokušam nešto svoje - rekao je Dejan.

- Kad bi samo na osnovu ponašanja mogao da zaključiš sa kim ona želi da bude šta bi zaključio? Sa kim ona želi da bude? - pitala je Ivana Šopić-

- Pa ne znam - odgovorio je on.

ZADRUGAR PREKRŠIO STROGO PRAVILO! Filip Car pročitao naglas tajnu poruku koja mu je stigla, čeka se reakcija produkcije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading