PONOVO PONIZILA MUŽA! Dalila sve prisnija sa Carem, Dejana oterala kao pseto!
Printscreen

Dalila Dragojević, tokom boravka u izolaciji ponovo se zbližila sa bivšim ljubavnikom Filipom Carem, sa kojim se prisećala trenutaka kada su bili zajedno.

Nakon toga, Dejan Dragojević prišao je Dalili kako bi je pitao u čemu je problem i zbog čega ga izbegava, a ona mu je odmah odbrusila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Samo mi objasni i to je to - rekao je Dejan.

- Nemam šta da ti objašnjavam. Jutros si ti meni objasnio sve - rekla je Dalila

- Znači ne pričamo? Šta sam ti uradio - pitao je Dejan.

- Ne - odgovorila je drčno.

- Zbog? - pitao je on.

- Zbog onoga što si rekao jutros - poručila mu je ona.

Podsetimo, Dalila i Dejan Dragojević u ranim jutarnjim satima razgovarali su o svom odnosu i tom prilikom bosanska starleta je bivšeg muža optužila za krah njihovog braka.

Printscreen

 

- Tu niko ne zna, to ne znaš ni ja ne znaš ni ti. Neke priče se moraju dešavati, nešto se mora desiti. Niti ja tebi mogu da zabranim komunikaciju, niti ti meni. Ja se nisam promenila ni zbog koga. Pet godina sam osećala da treba da ti budem verna i poštena - pričala je Dalila.

- Mi smo ušli u vezu i bilo je šta je bilo. Šta ti imaš sa mnom sad - rekla mu je Dalila.

- U pravu si. Ja nemam ništa sa tobom, najbolje da sada sednemo svi troje zajedno i smejemo se. Potrudiću se da ne komuniciramo, ja sam tobom mogu da sedim do 10, a ti sa mnom ne možeš. Ja ne znam šta ti hoćeš, a šta ne. Ja mislim da sam lud. Hoću da znam na čemu sam - rekao je Dejan.

Printscreen

 

- Ti si prišao meni posle svega, jesam ja to tražila od tebe. Rekao si da ti je gore kada sam sama nego kada sam u vezi - rekla mu je Dalila.

- Ti pričaš jedno ovde, drugo na putu do izolacije, treće u izolacije. Što nisi rekla, slušaj Deki, mene boli pi*ka i to je to - rekao je Dejan, a Dalila je istog trenutka preasnula u smeh.

- Ma, mene ništa ne zanima u životu, samo da preživim ovde i da vidim svog oca i majku i da budem normalna ako ikako postoji mogućnost. Ti sve hoćeš na silu - rekla mu je Dalila.

- Sad bih te ištipala ovde, je li znaš. Ti bi najviše voleo da imamo intimne odnose sada - drala se Dalila.

DA LI STE PRIMETILI MIKIJEVU ĆERKU U ZADRUZI?! Đuričić je sebi obezbedio posebne uslove, a evo gde ste mogli da je vidite!

Komentari (0)

Loading