NISAM STO POSTO RAVNODUŠAN NA NJU! Car priznao emocije prema Dalili, pa otkrio da ona ćeli pomirenje!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku emisije Zadruga Specijal, a naredni sagovornik Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Filip Car.

Kako si tako siguran da bi ti se vratila - pitao je Darko.

NISAM STO POSTO RAVNODUŠAN NA NJU! Car priznao emocije prema Dalili, pa otkrio da ona ćeli pomirenje!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Znam je, poznajem je, osetim je. Znam joj ja u pogledu. Na momente se drži dobro, na momente je krhka kao staklo. Ja vešto krijem da je meni samo Maja u glavi. Možda meni bude dosadno, a oni budu odvratni, pa ću ti dokazati da sma u pravu Darko. Ne radim sve to, zato što sve što radim, radim iskreno. Jedino što sam neiskreno radio je zalaganje za Sanju Stanković, jer nisam zaljubljen, a pričao sam to. Najjača emocija je bila prema Mini, a najviše sam voleo Maju - rekao je Filip.

O čemu ti to želiš da pričaš sa Dalilom - pitao je Darko.

- U momentima kad ona meni traži razgovor, a to vidim kroz neke poglede i mimiku, a ja bih jedini u tom momentu mogao da je usrećim. Pa ne znam, zbog Dejana, a i zgadila mi se. To je kao onaj osećaj sa Majom, a ja budem doveden u situaciju da joj odmah oprostim. Ja nešto više imam neku potrebu, ne znam. Kad bih ja bio surovo realan i iskren, nisam ja sto posto ravnodušan prema Dalili, jer mi onda ne bi bilo krivo kad je ona u daunu. Mene je ono što je bilo, odavno prošlo - rekao je Filip.

NISAM STO POSTO RAVNODUŠAN NA NJU! Car priznao emocije prema Dalili, pa otkrio da ona ćeli pomirenje!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Videlo sa da ti je prijao onaj razgovor posle žurke, da ti je bilo intresantno. Šta si video u njenim očima i kad si je uzeo za ruku - pitao je Darko.

- Video sam sve, pa mi uzme ruku da me stegne, pa mi nasloni ruke, kao da me odgura. Ružno od mene da radim tako neke stvari, zato što nisam 30% iskren. Moju ljubav možeš najlakše ugasiti tako da ja vidim da si loš čovek, neposlušan, nemoralan. Tu je meni Dalila u tolikoj meri ugasila i tokom naše veze, jer ne mogu ja voleti nekoga, ko može nekoga toliko mrzeti sa kim je bila pet godina. Bio sam malo ljubomoran na te njihove razgovore. Kada bi bila prema njemu odvratna i vređala ga, ne znam šta je meni bilo u tom momentu, da sam je ispratio i kako sam mogao to uopšte gledati. Ja da sam neki gledalac, rekao bih da su oni bolesni. Ona je bila drugačija. Sećam se da kad je napao Staniju, Janjuša, ona je bila drugačija i nisam je tako doživljavao.

Što ti smeta način na koji ona igra - pitao je Darko.

- Za mene je to previše. Ne, ona voli da on (Dejan) pati za njom. Juče smo gledali njeno obraćanje, kao da je ona neka profesionalka, pa radi nekog 60-godišnjaka, milijardera. Ona je kao piton, pa jedva čeka da ga proguta - rekao je Car.

Stigla te je kletva Dalilina: ''Uz viski topao, dabogda propao'' - rekao je Darko.

- Nek se i ona nečijoj propasti veseli, kad se njenoj mnogi vesele. Neću više ni razgovarati sa njom, jer sam se zakleo. Ne znam šta bi moralo biti, ona meni mora pristupiti, da bih popričao sa njom - rekao je Car.

CAR MU TRAŽIO POMOĆ DA OPET SMUVA DALILU Marko Đedović otkucao Filipa, pa otkrio šta se stvarno dešava u izolaciji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading