PORUČIO JOJ DA JE DRŽI U ŠACI! Dejan pokazao zube, ispitivao Dalilu zašto je ušla u sukob sa Carem, pa joj zapretio!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon haosa koji su napravili Dalila Dragojević i Filip Car, Dejan Dragojević se osamio sa svojom bivšom ženom i poručio joj da je drži u šaci kao i to da može oboje da ih raskrinka ako poželi:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tada si me ignorisala, rekla si da ne obraćam pažnju na tebe, ja sam ti prišao kada si plakala jednom i ti si rekla ne prilazi mi ni jedan ni drugi, neke osobe treba da gledaš kao korona sa distancom - rekao je Dejan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moj cilj je bio da dokažem da sam loša, kvarna i tako dalje, nego da je jedino razlog taj što on ima komplekse i plašio se da ću ja ostaviti njega. Ja nisam neko ko će da da pristup - pravdala se Dalila.

BUKTI RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA! Dalila i Car nastavili sa maratonskom svađom, Filip izljubomorisao: Ti si dno i odron, a ono danas je samo primer!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sara

08.01.2022 13:07

Ova Dalila je totalno "luda". Kriv je bog za situaciju u kojoj je ona, kriva je sudbina, kriv je Dejan i njegova porodica, kriv je Filip i ljudi za crnim stolom, kriv je život..., svi su krivi ali ne Dalila. I, za sve će ovo ostati misterija koja će preći u naučnu fantastiku a on će sve pričati napolju onom kome mora. Da li je ovo scenario za neku špansku ( već viđenu ) sapunicu ili za neku šimanovačku? Odavno nisam čula nešto gluplje, luđe i "misterioznije". Ima li dljagnoza za ovu sapunicu "u pokušaju"? Ima li Dalila osim oca i majke (koju i ne spominje niti pozdravlja ) braće, sestara, tetaka,ujaka, stričeva? Jeli Dalila sama na svetu ili je sa svima u svađi pa je niko ne voli? Za Novu godinu svim ljudina u svetu stižu pozdravi, pokloni, zagrljaji i ljubav od porodice, rodbine, prijatelja, kumova, jedino Dalili niko od njenih nije uputio ni reč. Baš čudno! Dalilu niko ne voli od njenih najbližih. Zašto?