OVO JE DOKAZ DA SE ODREKAO PRAVOSLAVLJA?! Dejan i Dalila se u razgovoru ispalili, Dragojević ovim gestovima podgrejao sumnje da je prešao u islam?!
Printscreen

Dejan i Dalila Dragojević ušli su u rijaliti Zadruga 5 kao srećan i zaljubljen par. Planirali su budućnost i porodicu, a od javnih ličnosti, njihov brak je važio za jedan od najstabilnijih. Sve dok se u njihovu navodnu ljubavnu idilu nije umešao Filip Car.

Naime, nakon kraćeg druženja sa Carem, Dalila se u njega zaljubila a Dejana prevarila i javno ponizila pred milionima. Skandal oko njene prevare, a onda i njihovog razvoda podigao je veliku prašinu oko stvari za koje je Dalila ranije bila optuživana, a to je da je Dejana ubedila da pređe u islam.

 

 

Promena religije je uporno navođena kao jedan od razloga zašto se Dejan udaljio od svoje porodice, a njenu, muslimansku, prihvatio kao svoju.

Ove glasine su negirali, kako Dejan i Dalila, tako i Huso Mujić, Dalilin otac, dok Dalilina majka tvrdi da je to istina i da je promenio ime u Damir.

Javnost uglavnom nije prihvatila ideju da je Dejan ipak ostao dosledan religiji svojih korena, pravoslavlju, a prethodnih dana su se opet javile sumnje oko toga da nije pravoslavni vernik.

 

 

U toku je proslava pravoslavnog Božića, a mnogi su primetili da Dejan nije ispoštovao nekoliko hrišćanskih običaja.

Naime, Dejan nije postio, a običaj nalaže da se posti makar na Badnji dan. Takođe, ni jedan jedini put se nije prekrstio, a povrh svega svojim cimerima i gledaocima je Božić čestitao rečima "Srećan Božić" umesto "Hristos se rodi". Običaj kod pripadnika drugih religija je da, zbog verske solidarnosti i međusobnog poštovanja čestitaju jedni drugima praznike, ali u tom slučaju se ne izgovara "Hristos se rodi", nego "Srećan Božić"

 

 

Takođe, na "Hristos se rodi" odgovara se sa "Vaistinu se rodi", što Dejan apsolutno nikome nije izgovorio!

Dalila je juče negodujući pitala Dejana "Kako sada da im čestitam Božić" (misleći na zadrugare sa kojima se svađala), a ni u jednom trenutku nije čestitala Božić Dejanu!

Ovo ne mora da znači da je prešao u islam, ali s obzirom na gomilu drugih dokaza, kao i na osnovu tvrdnji svoje bivše tašte, cela ova priča ide u prilog tome da jeste promenio veru.

Jedan od krunskih dokaza na ovu temu jeste i to što su se Dejan i Dalila po svemu sudeći dva puta venčali, o čemu više možete pročitati na ovom linku.

TI MI UZE SRCE I SVE OSTALO! Dalila Dragojević pevala stihove Filipu Caru, Dejan se snuždio!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
brb

07.01.2022 19:41

Njegov brat David je postavio na instagramu kako sa porodicom proslavlja katolicki Bozic.

Meda

07.01.2022 20:39

POTURICA , govno od coveka !!! A vi i dalje glasajte za smrdu najobicniju !!!

pera

07.01.2022 21:48

prodana dusa. Boze oprostimu nije normalan.

Aurora12

08.01.2022 08:00

Najveca budaletina svih rijatijija je ovaj Dejan. To je takav jadni beskicmenjak ispranog mozga. I zasluzio je sve sto mu je uradila i treba jos da mu svasta uradi. Oprostio je ovom sljamu sve, a porodici nije.Usput, tv Pink nam je priustio to zadovoljstvo da u ponoc noci Badnje veceri i Bozica slusamo sotonu Dudlu i njeno baljezganje ovoj budaletini. Bas lepo.

Cile

08.01.2022 12:43

Prodao veru i pradedove za 200gr smrdljivog mesa poturica