ZOLA SAZNAO DA SE MILJANA UDALA! Zadrugar van sebe od tuge, jeca i kuka na sav glas!
Printscreen

Marko Osmakčić i Lazar Čolić Zola sedeli su u dovrištu, pa su započeli razgovor o njegovom odnosu sa Miljanom.

- Ja te tek sad počinjem kapirati i krivo mi je što sam ti to pričao ranije - rekao je Marko

- Ubija me još više kad kažu da nemam od kad sam sa njom...Ne možeš to tako gledati je**ga. Imam osećaj da nikada neću naći osobu kao nju, kao što me je ona volela. Bolesna je, ne mogu biti sa njom. Taj odnos nema budućnost - rekao je Zola, pa je zaplakao.

Printscreen

 

- Ma znam Zola, ne možeš ni tamo ni ovamo - tešio ga je Marko.

- Svega je bilo, ja nisam bio u finansijskoj situaciji kao što je ona bila...Imala je ona uvek više od mene, a ja da sam imao trošio bih više nanje. Trošio sam na ku**e, a ne na nju - rekao je Zola.

- Nisi ni stipsa ni cicija - dodao je Osmakčić.

Printscreen

 

- Mene ovde sve podseća na nju i ove cigare i ovaj prostor i sve. Svestan sam ja da ona nije dobro, ali ne možeš protiv toga. Koliko god sam mislio da mogu da se vežem ponovo, ne mogu je**ga. Nisam možda trebao ovako postupiti. Meni posle tog se**a dođe da kažem, izađi bre iz kreveta. Prčala mi je da kad izađemo, da je ona totalno drugačija - pričao je Zola kroz suze.

CAR PRIZNAO DA JE GLEDAO U DALILU! Kamere zabeležile svaki detalj, on ustao i sve priznao, nastao opšti karambol u Beloj kući!

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Milica

07.01.2022 09:11

Nije se udala laže. On dečko nije preduzetnik, imao je svoje autobuse pa je puko, razveden ima dvoje dece. Ko zna sa čime se bavi. Jeste iz dobre porodice ali ?

Salee

07.01.2022 15:23

Nebrini, Zola nema taki debila kao što si ti eto nje tebi ponovo za mjesec dva😂😂😂

Joja

07.01.2022 15:27

Kupio joj prsten za njene pare propo video Od zole djabane.

Ljiljana

07.01.2022 19:58

Milanova i Miljanina.žvaka za ludaka. Laž da bi videla Zilinu.reakciju. Koće nju oženiti. Zolo ne budi lud, ona ti netreba ni u najvećem ludilu. Ona je potencijalni ubica.