ŽURKA POKAZALA PRAVA LICA ZADRUGARA! Dragojevići se proglasili prijateljima, Filip smuvao novu devojku, Dalila gorela od besa
Printscreen

Sinoćnja žurka na veleleponom imanju razotrkila je sve odnose u Beloj kući. Sve što su zadrugari pokušali da sakriju, sinoć je izašlo na videlo. DJ Neba doveo je atmosferu do ludila, pa su se zadrugari veselili do ranih jutarnjih sati.

Dalila i Dejan Dragojević su stavili tačku na vezu, pa su se proglasili prijateljima. Dejan je cele noći pokušavao da spreči Dalilu da dođe do Filipa Cara, kako bi sprečio njihovo pomirenje, iako je Dalila u više navrata Caru stavljala do znanja da je slobodna.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Filip Car je sa svojim prijateljem Lazarom Čolić Zolom se pozicionirao za rulet i sto, a preko puta je stala Dalila Dragojević koja ga je sve vreme gutala pogledima dok je Dejan Dragojević bio između njih i uživao u muzici.

Iako tvrdi da do pomirenja nikako neće doći, Dalila ne može da sakrije ljubav prema Caru, koja se i dalje nije ugasila. Naime, Dalila je okrenula leđa Dejanu, sa kojim je kockala, pa otišla za rulet sto, gde je bio Car, što je Dragojevića dovelo do ludilo, zbog čega je napustio kazino i žurku.

Printscreen

 

Aleksandra Nikolić odlučila je da osvoji Marka Janjuševića Janjuša po svaku cenu, pa ga je pratila u stopu, dok je on pokušavao da pobegne, naravno, bezuspešan, Aleks je pred svima otkrila da je bila intimna sa Janjušem posle Zadruge 4.

Filip Car je doživeo pomračenje kada je Dalila pokupila sve pare sa rulet stola, a on je ostao bez dinara.

Za to vreme Aleks Nikolić je pokušavala da ogadi Janjuša kod Sandre Čaprić, pa joj je otkrila šta se sve dešavalo nakon Zaduge 4.

Dalila je u više navrata plesala u kazinu i mamila Careve poglede.

Printscreen

 

U toku noći sevnule su varnice između Ane Jovanović i Filip Cara. Njih dvoje se nisu razdvajali od početka žurke a onda je u jednom momenutu i pao poljubac.

Dalila je doživela pomračenje kada ih je videla, a Car se hvalio svima sa nomom izabranicom iako su je osuđivali zadrugari poput Lepog Miće i Tare Simov.

BEZOBRAZNA POZA! Aleksandra Subotić pokazala zadnjicu, niko nije skidao pogled sa nje!

 

 

 

Komentari (0)

Loading