HITNO PRIMLJENA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU Maja Marinković se samopovređivala i lomila sve oko sebe, Taki očajan!
Foto: Youtube/Printscreen

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon diskvalifikacije u rijalitiju "Zadruga" završila je u psihijatrijskoj ustanovi.

Naime, Maja je hitno primljena na psihijatriju, a sve vreme uz nju je njen otac Radomir Marinković Taki.

- Taki je sve vreme uz Maju i moli je da se smiri. Morao je da je odvede na psihijatriju kako bi ona došla sebi, jer drugačije nije funkcionisalo - priča izvor za gorepomenuti list i dodaje:

HITNO PRIMLJENA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU Maja Marinković se samopovređivala i lomila sve oko sebe, Taki očajan!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sve vreme je kukao i govorio kako njih dvoje nemaju novca da plate 50.000 evra kazne i da je sada pitanje kako će se izvući. Maja ništa nije govorila, samo je lomila oko sebe stvari, čupala kosu i lupala po stanu. Taki je shvatio da je u ovom slučaju najbolja opcija da Maju odvede u psihijatrijsku ustanovu. Oboje su isključili telefone i ne javljaju se nikome - tvrdi izvor za gorepomenuti list.

Podsetimo, kako je izvor ispričao, Maja je po napuštanju "Zadruge" razlupala ceo svoj stan.

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - kaže dobro upućen izvor za gorepomenuti list i dodaje:

HITNO PRIMLJENA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU Maja Marinković se samopovređivala i lomila sve oko sebe, Taki očajan!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: "Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo "Pinku" dug?". Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - zaključuje izvor za gorepomenuti list.

Podsetimo, produkcija je donela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati “Pinku” 50.000 evra.

ŠOK! OGLASILA SE MAJKA DENIZ DEJM Nakon scena brutalnog se*sa, Anita dala potpuno neočekivan komentar!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zvezdašica

03.01.2022 23:32

Koga bre vi folirate. Ona glumi, ne bili je.Željko vratio u zadrugu. Taki kuka kako da da 50000.€. Pa sam se hvalio kako on ima para. Možda i on hoće sa majom u zadrugu. Lažovi...Ciganska posla.

Javorka

03.01.2022 23:48

Odlezi dve nedelje u lazi kao kulicka I evo nje u zadrugu zajedno ruku pod ruku sa miljanom.

Zoran

04.01.2022 01:19

"Kakva kazna od 50.000 eura kakvi bakraci" M . JE DUSEVNO.OBOLELA I.KAO TAKVA JE NA UNAPRED DOGOVORENI.NACIN SIMULOVANO.PROSLA PSIHOLOSKI.TEST DA JE ZDRAVA PA SVAKI OBLIK.ODGOVORNOSTI NE LEZI NA NJOJ. 6 MEseCI.NJENO.PONASANJE JE BILO ISKLJUCIVI PREDMET I.PAZNJA TE CIRKUSKE PREDSTAVE BEZ IKAKVOG EDUKATIVNOG SMISLA NA CIJOJ.BOLESTI.I.LUDORIJA JE ORGANIZATOR JEDINI.IMAO.INTERES PREKO POVECANE GLEDANOSTI.IZ KOJE CINJENICE NE MOZEsada jos i IZVLACITI.DODATNU DOBIT PREKO SUDA NAPLATom KAZNE . VECE PRAVO.BI.IMALA M. Na ime svog 6msecnog rada.

Danka

04.01.2022 07:50

Ovaj marinkovic stvarno nije čitav , kuka kako da vrati pare pinku , sram ga bilo. A dao ovoj za krpetine 30000 evra i još se time hvali. Imas ti pare, plati , čuti i vodi ovu lujku na lecenje, a možete i zajedno, isti ste!

Ja

04.01.2022 09:35

Zar narod ne kapira da je ona klasicni folirant i glumica

jaca

04.01.2022 12:25

E Majo majo tata je sve u pravu nisi trebala sine nikako ybog koga ybog cega djilkosa i prosle i ove godine da nemas dinara a ti jedina si yanimljiva ya rijaliti a ne ove fejk price rayvodi