DA LI ĆE AVANTURA PRERASTI U LJUBAV! Janjuš i Aleks ne kriju svoje simpatije
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 Aleks je pre nekoliko dana postala aktuelni učesnik Zadruge pete sezone, kada ju je košarkaš dočekao širom raširenih ruku.

Podsetimo, u prethodnoj sezoni, ona je pala na šarm zadrugara koji već par sezona u nazad lako krade srca devojaka u njegovoj blizini. Pored simpatija i 'venčanja', kada su postali zvanično muž i žena, ispred malih ekrana nisu pokazali ništa više od toga.

DA LI ĆE AVANTURA PRERASTI U LJUBAV! Janjuš i Aleks ne kriju svoje simpatije

Printscreen

 

 

Ali, kada su se kamere ugasile, njih dvoje nakon jednog gostovanja u emisiji 'Narod pita', pogleda i osmeha koje su razmenili, prepustili su se svojim emocijama i prepustili se potpuno svojim strastima. Iako u to vreme nisu priznali svoju ljubavnu vezu, budnom oku portala Pink.rs nisu promakli, te su uhvaćeni u ljubavnom zanosu ispred jednog kluba u Beogradu. Veza je bila kratkog daha, jer je košarkaš otišao sa svojom mezimicom Krunom na letovanje i nije se vratio skoro mesec dana.

Nakon prekida jednog od najturbulentijeg odnosa ikada viđenog, raskida sa Majom Marinković, košarkaš nikada do dana danas nije ozvaničio vezu ni sa jednom devojkom iako je sklon flertovanju i bliskom odnosu sa trenutnim ukućankama Bele kuće.

DA LI ĆE AVANTURA PRERASTI U LJUBAV! Janjuš i Aleks ne kriju svoje simpatije

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Od kako je Nikolićeva kročila u odaje Bele kuće, njihov odnos je sklon tenziji i čestomm peckanju, što je dokaz da nisu postali ravnodušni jedno prema drugom. Aleksandra ne skriva simpatije prema Janjušu, ali je ubeđena da uskoro sledi pomirenje sa Marinkovićevom, što je razlog njene distance koju ima. Košarkaš sa druge strane i dalje tvrdi da od tih nagađanja nema ništa, ali takođe ne krije da mu je pomenuta zadrugarka jedna od najdražih. Kako će se ovaj odnos odvijati, ostaje nam da ispratimo u nastavku najgledanijeg rijaliti formata Zadruga.

STRAVA I UŽAS! Maja davila Cara, cepala zavese, lupala prozore i to sve zbog Janjuša!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

01.01.2022 14:02

Joj, baš su slatki, k'o šećerna bolest. Živi nismo da saznamo da li scenario predvidja "ljubav".