SADA JE I ZVANIČNO! Ana Nikolić ulazi u Zadrugu, a evo i kada!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Veliki šef pripremio je mnoštvo prazničnih iznenađenja kako za učesnike "Zadruge", tako i za milione gledalaca TV Pink, međutim njegov najnoviji potez niko nije očekivao.

Naime, gledaoce Pinka tokom novogodišnjih, prazničnih dana očekuje najkvalitetniji i najspektakularniji program na TV Pink, a brojna iznenađenja vezana su i za "Zadrugu". Jedno od najvećih jeste ulazak pop zvezde Ane Nikolić u rijaliti!

Foto: Alo.rs

 

Ana Nikolić će zvanično ući u "Zadrugu" 31. decembra, a nema sumnje da će zadrugari, koji u velelepnom gradu u Šimanovcima žive od 5. septembra ove godine, biti van sebe kada na vratima Bele kuće budu videli Anu Nikolić!

Ovu informaciju potvrdila je i sama pop zvezda, u današnjem razgovoru s Darkom Tanasijevićem.

- Biće to iznenađenje, ali biće ludo i nezaboravno, kao i uvek! Pošto se ne putuje, razna su pravila, a mene to smara, možda je ipak najbolje da budem u "Zadruzi", što da ne? Možda mi se nešto promeni u životu... - rekla je, između ostalog, Ana.

MORAM DA SE IZLEČIM, OPADA MI KOSA! Dejan u psihičkom rastrojstvu zbog Dalile, ne zna više šta da radi, doneće definitivnu odluku!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading