ZRELA JE ZA LEČENJE! Marijana brutalno popljuvala Maju, pa otkrila šta je tačno bilo između nje i Cara u hotelu!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme za radio-emisiju "Amnezija" koju vodi i uređuje aktuelni učesnik "Zadruge" Bane Čolak. Bane je započeo sedamnaestu emisiju po redu, a za svoj kolegu je izabrao Saleta Luksa. On je svim gledaocima i slušaocima kratko ispričao najaktuelnija dešavanja iz Bele kuće u proteklih tri dana.

Bane je naručio pesmu za Jovanu Tomić Matoru i u svoju emisiju pozvao prvog goste: Marijanu Zonjić, kao i Filipa Cara i Maja Marinković koji su u ranim jutarnjim satima smirili svoje strasti i ponovo se pomirili. Dok je čekao svoje goste, Bane je pročitao svoju rubliku "Mali oglasi - ništa lično".

ZRELA JE ZA LEČENJE! Marijana brutalno popljuvala Maju, pa otkrila šta je tačno bilo između nje i Cara u hotelu!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Hvala svima na pomoći sinoć. Svi znamo ko je Maja i kakvi klipovi kruže o njoj. Od onih gaća, toaleta, se*sa i tako... - počela je Marijana.

- Filip mi je drag, juče smo pričali sve vreme, pričali smo o rijaliti temama, Maje mi je žao, treba da ide na lečenje, u hotelu nije bilo ništa sa Carem, samo smo pričali. Ona je klošarka, a ja nisam taj nivo - pričala je Zonjćeva.

POMIRILI SE ZERINA HEĆO I DADO GLIŠIĆ! Posle skandaloznih uvreda, tuča i tužbi obnovili romansu, otkriveni svi detalji burnog odnosa!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading