ZAVRŠILA U RANAMA I SA KRVAVIM LICEM! Maja nasrnula na Marijanu, čeka se reakcija produkcije!
Foto: Youtube/Printscreen

Zadrugari uručuju jedni drugima poklone povodom praznika, a darivanje prekinuo je fizički okršaj dve bivše prijateljive, Maje Marinković i Marijane Zonjić, koje su se pokoškale zbog Filipa Cara i Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, Maja je nju krenula da čupa, a zadrugari i obezbeđenje su momentalno intervenisali, ne bi li sprečili kompletnu katastrofu. Ubrzo su razdvojili pomahnitale zadrugarke, a ukućani su pružili podršku Marijani, koja je izvukla deblji kraj i ostala krvavog lica. Fotografije ove tuče možete pogledati u galeriji iznad.

URNEBESNO! Car poklonio Dalili zmiju, pa objasnio simboliku: Ovo je poklon o kome si sanjala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Marko

29.12.2021 08:59

Sta se moze ocekivati od ,ZENE PO UMETNICKOM IMENU MAJA KITA .TOM IMENU SE I TATA UMETNICE DICI .KAZE DA JE NJEN DECKO ZLO .E TATA IMAS CERU ZA POZELETI .IDI I KUPI JOJ JOS 500 GACA .TREBA JOJ ZA SNIMANJE SERIJE O KITI .

mm

29.12.2021 09:10

ova kuravela marjana provocira dobila je sve sto je yasluyila

Nena

29.12.2021 10:33

Maja je odavno zaslužila diskvalifikaciju... Neko je diskvalifikovan za mnogo manje, na žalost nju drže zbog oca umesto da je zajedno sa njim prebace u ozbiljnu psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa.

Marija

29.12.2021 10:38

Pogledajte u kom je polozaju Maja,a gdje se nalaze Tatine ruke dok ih razdvajaju.Tara koristi situaciju da se osveti Marijani i kad joj Mica spusti ruke sa Marijanine kose ona podvlači ruke i na kvaran nacin grebe Marijanu