FINANSIRALA JU JE, SVE JE ISTINA! Sandra Rešić i Matora imale su aferu letos, bivša zadrugarka sve potvrdila!
Foto: Youtube/Printscreen

U poslednje "Pretresu nedelje", koji vodi voditelj Milan MiloševićJovana Tomić Matora je otkrila da je bila prisna sa Sandrom Rešić letos, da su se više puta ljubile i da joj se Tomićeva udvarala. Sandra se pravdala, izjavila da se ljubila sa Matorom na blic samo i to kad je bila, kako je rekla, "mrtva pijana". Nije se sećala poljupca iz lifta, o kom je Matora pričala, kao ni francuskog poljupca na splavu.

FINANSIRALA JU JE, SVE JE ISTINA! Sandra Rešić i Matora imale su aferu letos, bivša zadrugarka sve potvrdila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Za gorepomenuti portal se oglasila Ermina Pašović, koja je potvrdila Matorinu priču, a i još mnogo toga.

 

 

- Da, sve je istina što je Matora rekla. Matora je finansirala izlaske, poklone... U emisije što je dobila, bilo je od Matore i Sandra je to znala. I mnogo više. Davala se lažna nada. Bilo je ljubljenja, flertovanja i redovnog viđanja. I ljubomorisanja Matoroj sa Sandrine strane, a u to je upućeno više ljudi. A odvratno mi je to Sandrino negiranje i ne samo to, nego i vađenje na alkohol. A u "Zadruzi 4" nije htela da pomiriše alkohol, kao zbog porodične situacije i događaja. A sad se vadi da je bila mrtva pijana. Kontradiktorna je. Šta je istina? Da ne pije radi tih okolnosti? Kad je lagala, tada ili sada? - izjavila je Ermina.

DALILA SA DEJANOM KUPILA POKLON BIVŠOJ SIMPATIJI?! Dragojevićka Kariću spremila poklon, dok je njen dečko sve to nemo gledao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Irma

29.12.2021 06:22

Ko verue u intrige Erine Pašović. Dajte ludi , traži marketing i "laje" izmišljajući gluposti kao prilikom boravka u Prethodnom rijalitiju. Njene rečinemaju težnu. Matora je prolupakla zbog Aleks i sebi diže cenu. Sve to na vreme reba lečiti.