NEPRIJATNO IZNENAĐENJE! Maja zalepila Janjušu šlag na facu, a onda uradila ovo!
Printscreen

Došao je red da u današnjem specijalnom zadataku šlag osobi koju ne podnosi u lice zalepi Maja Marinković.

- Ove godine neće Aleks, bile smo prošle godine u lošim odnosima, ove ne. Obeležilo je ovu igricu "Pa, dobro, šta, lagano". Ja ću ovaj put šlag zalepiti nekome - ja smatram, ako nekog povrediš, taj neko morao da te voli... Ne mogu da zalepim npr. Dekiju, sa kojim sam se svađala - rekla je Maja.

Printscreen

 

- Zalepiću nekome koga sam najviše volela, ko mi je najviše značio od svih... Samo se plašim da šlag ne prođe kao što je prošao Zolin - dodala je Maja.

- Misliš kao poljubac sa Deniz -pitapo je voditelj.

- Ovaj šlag zalepiću nekome ko me je povredio, koga sam najviše volela. On mi je i dan danas najdraži, bez obzira šta se desilo - rekla je Maja, zalepila Janjušu šlag i poludila ga u slepoočnicu.

Printscreen

 

- I jesam i nisam zaslužio ovaj šlag. Ovako kad je normalna, ne mogu da se ljutim na nju. Nisam očekivao poljubac - rekao je Janjuš.

- Zarumeneo si se malo, da li ti je vratilo stala sećanja? - pitao je Darko.

- Kako ne, to su bila stara vremena - dodao je košarkaš.

Printscreen

 

- Ramislila sam, shvatila da mi neke nepotrebne stvari nisu potrebne u životu, ne mislim na Janjuša, mislim na neke jeftinoće (pokazala na vrata gde je Car otišao sa Marijanom). Moram da poštujem sebe. Ne mogu ja da zalepim šlag Dalili ili nekome, Janjuš mi je stvarno mnogo značio, povredio me je, kao i ja njega. Uradila sam to nežno, dobio je i poljubac uz to. Nemojte da mi se smejete - rekla je Maja.

KAO NAJBOLJE DRUGARICE! Dalila pitala Maju kako joj je proteklo veče u izolaciji, gledaoci u šoku!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading