ZOLA ME UCENJUJE! Skandalozne tvrdnje Miljane Kulić, zadrugarka u strahu, otkrila šta je Čolić u tajnosti uradio što će uništiti njen život!
Printscreen

Miljana Kulić tvrdi da je bivši dečko Lazar Čolić Zola ucenjuje por*ićem!

Rijaliti zvezda kaže da ju je di-džej, s kojim je bila tri godine, snimao dok su imali se*s. Nišlijka priča da se sve to desilo letos dok ju je držao zatočenu u podrumu kuće svog prijatelja (ime poznato redakciji) u Sivšu kod Doboja.

Dok smo Zola i ja vodili ljubav, njegov prijatelj nas je, u dogovoru s njim, snimao! Onda mi je iznuđivao novac, preteći da će sve snimke da pusti na po*no-sajt! To sam trpela dok sam bila sa Zolom, ali više neću! Njegov drug i dalje pokušava da mi uništi život ucenama! - priča Miljana i dodaje da zbog toga noćima oka nije sklopila:

ZOLA ME UCENJUJE! Skandalozne tvrdnje Miljane Kulić, zadrugarka u strahu, otkrila šta je Čolić u tajnosti uradio što će uništiti njen život!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Neću preživeti ako se pojave ti snimci na po*no-sajtu, ja sam ipak majka maloletnog deteta! Niko, bre, ne sme da me snima bez mog znanja! Sa Zolom sam bila tri godine, sad se plašim da je svaki naš se*s snimao! Užasno se osećam, gadim se sama sebi - dodaje ona.

Kulićevoj sada nije jasno zašto je sa Čolićem provela tolike godine.

Kad sam izašla iz rijalitija, shvatila sam da me nikad nije ni voleo! Zola je kockar i narkoman, koga ni rođena majka ne prima u kuću! Zato je letos živeo kao parazit na račun svog drugara u tom selu Sivša. A ja kad nekog volim, luda sam u ljubavi i emotivno nestabilna. Zato sam zbog njega i pristala da dođem u tu kuću... - priča Miljana.

Miljana

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona tvrdi i da ju je dečko tada i drogirao:

Zola i taj njegov drug stavljali su mi neke lekove u hranu. Drogirali su me! On mi je čak preko neke aplikacije kopirao sve što imam u telefonu, baš sve moje prepiske, slike, snimke... Saznala sam da je instalirao i neki uređaj da me prati! - tvrdi Miljana.

Kulićeva je posle svega rešila da potraži pomoć policije.

Sve sam priznala majci, slošilo joj se! Očajna sam, idem s njom da prijavim Zolu i njegovog druga Odeljenju za visokotehnološki kriminal - završava priču Miljana.

ZOLA ME UCENJUJE! Skandalozne tvrdnje Miljane Kulić, zadrugarka u strahu, otkrila šta je Čolić u tajnosti uradio što će uništiti njen život!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Miljana tvrdi da ju je Zola i fizički zlostavljao:

- Zola me je tukao dok me je držao u podrumu te kuće. Digao je ruku na mene jer sam odložila ulazak u "Zadrugu 5", a samim tim je bio pomeren i njegov ulazak! - ističe Miljana.

FILIP TUKAO MAJU! Isplivao užasan snimak, Car nasrnuo na Marinkovićevu kada su se kamere ugasile i brutalno je udarao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Miki

27.12.2021 09:39

Pa Pink je snimao svaki dan kako se kreshe u zadruzi a sad kuka da je majka maloletnog deteta...eeeee zalosti