DALILA NE LJUBI DEJANA KAO ŠTO LJUBI CARA Ivana Šopić otkrila svoje viđenje pomirenja Dragojevića, evo šta je rekla!
Foto: Printscreen

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na televiziji RED, dobro poznati voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu učesnicu i voditeljku "Zadruge", Ivanu Šopić.

Ivana je na samom početku prokomentarisala učešće i krah braka Dejana i Dalile Dragojević, kao i njen odnos sa Filipom Carem.

DALILA NE LJUBI DEJANA KAO ŠTO LJUBI CARA Ivana Šopić otkrila svoje viđenje pomirenja Dragojevića, evo šta je rekla!

Foto: Printscreen

 

- U Dalili ne vidim tu zaljubljenost, ali mislim da ona njega voli na neki specifičan način, kao nekog svog, drag joj je, ali isto tako mislim da ako Car odluči da osvoji Dalilu, uspeo bi, što ja uopšte ne bih isključivala kao opciju i mogućnost da se desi u narednom periodu. Gledaoci jesu šokirani svim ovim dešavanjem, ali rijaliti je faktički tek počeo, do jula ima dosta vremena, ne smem ni da zamislim šta će se sve desiti - priznaje Šopićeva, pa dodaje da Dalila više emocija pokazuje prema Filipu nego prema Dejanu:
- Istina je da Dalila ne ljubi Dejana kao što ljubi Cara. Za sve postoje klipovi, ako nekog interesuje, može da ode i uporedi. Isto je i u se*su. Ima tu više strasti, ljudi mogu da podrže ili osude, ali niko ne može da ospori da je tu bila velika strast i zaljubljenost između Dalile i Cara. Dobro su funkcionisali, s obizitom koliko su imali problema, bili su tandem, a sada, kada se Dalila pomirila sa Dejanom, njih dvoje nisu tandem, svako vodi svoju priču - zapaža Ivana.

DALILA NE LJUBI DEJANA KAO ŠTO LJUBI CARA Ivana Šopić otkrila svoje viđenje pomirenja Dragojevića, evo šta je rekla!

Foto: Printscreen

 

Voditeljka najgledanijeg rijaliti šou programa otkriva šta je primetila, a da kamera možda nije uspela, kada odnos Dalile i Cara u pitanju.

- Ima tu svega, kada bih mogla svojim očima da snimam, bilo bi mi lakše, ali primetila sam da kad god se Car posvađa sa Majom, tu sedi Dalila, on priča viceve i šale naglas, za koje je siguran da će nasmejati Dalilu. On vrlo dobro poznaje njen humor, zna šta je njoj smešno, to je neka komunikacija kojoj moraš da budeš svedok, ne može to tako dobro da usnimi. Svi su, naravno, primetili i poglede, ali na gledaocima je da procene da li su oni slučajni ili ne - kaže ona, pa nastavlja:

- Nemam nikakve prognoze, ali sam bila sigurna da Dalila i Car neće ući u vezu. Mene neko pita za mišljenje, a ja sve što sam rekla - pogrešila sam, bolje da ćutim! Narod je besan što je Dalila prevarila Dejana, imaju empariju prema njemu i žale ga zbog cele situacije i donekle su ga zavoleli, dobio je veliku podršku. A on je sada njoj oprostio, sada će verovatno neki gledalac da kaže Dalili u nekoj emisiji: "Ti si ovakva, onakva..." Ja da sam na Dalilinom mestu, rekla bih: "Ko ste vi da mene osuđujete, kada je meni moj muž oprostio?" I ona je tako, na neki način, bacila ljagu sa sebe na njega, nesvesno - zaključuje Ivana Šopić u emisiji "Pitam za druga".

PRODUKCIJA HITNO IZVELA MAJU I CARA NAPOLJE! Nakon svih skandala, preti im diskvalifikacija?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading