MAJA KOD ISTOG PSIHIJATRA KOD KOG JE IŠLA LUNA Marinkovićeva otkrila da joj je prepisao "hormon sreće"! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Maja je Lazaru Čoliću Zoli i Filipu Caru počela da priča kako izgleda njena poseta psihijatru, čuvenom Zokiju za kog tvrde da je kod njega išla i Luna Đogani nakon prve sezone "Zadruge".

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Dođem kod Zokija, prvo kad ga pozoveš, ne možeš da dođeš do termina, pun! I ja ga zovem u ponedeljak, on mi preko telefona kaže:" Kako si Majo?", ja kažem:"Loše sam". On kaže: "Dobro Majo, dođi u nedelju". Ja mi kažem"Zoki bre, daj nešto ranije", a on mi kaže:" Ne mogu Majo, nisam tu". I dobro, dođem ja u nedelju- počela je Maja, ali ju je Car prekinuo upola rečenice:

- Ti meni čim kažeš za nekog psihijatra da je on rekao da si ti normalna...

- Ne, ove boje ti je garnitura, akvarijum, umiruje te. Ja sednem i on me gleda. Pita on me:"Šta te muči, znam gledao sam". On je meni rekao da sam ja oštećena od Janjuša. Ja sam nezalečena ušla u nešto što je možda isto eksplozivno. Ja sam rekla:"Zoki, da li sam ja normalna osoba?" On kaže:"Vidi, to je reakcija koja potiče od nečega iz mlađih dana, zbog nedostatka nečega, majke i kao da se ja plašim tog nekog gubitka osobe za koju se vežem- ispričala je Maja Marinković, aZola ju je pitao da li joj je psihijatar prepisao lekove:

- Ne, dao mi je neki hormon sreće, nije antidepresiv. Nešto da se osećam bolje- kazalaje Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

MAJA ISKASAPILA CARA! Marinkovićeva ne prestaje da pravi haos, zadrugari pokušavaju da je dozovu pameti!

 

Komentari (1)

Loading
mina

26.12.2021 14:20

ona je bolesna glupa neobrayovana i jos seljanka sta filip vidi u njoj