INTERVENISALA HITNA POMOĆ! Miljana Kulić preti da će se ubiti u porodičnoj kući u Nišu, mali Željko prisustvovao jezivim scenama!?
Printscreen

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić napravila je preključe navodno pravu dramu u porodičnom domu u Nišu nakon što je pretila da će se ubiti ako se ponovo ne vrati u rijaliti.

Naime, kako saznaje Srpski Telegraf, Nišlijka se posle izlaska, kući vratila u pijanom stanju, pa je navodno pred maloletnim sinom Željkom, sestrama i roditeljima pretila da će da se naguta tableta ukoliko njena majka Marija ne kontaktira sa produkcijom i urgira da se opet useli na imanje.

INTERVENISALA HITNA POMOĆ! Miljana Kulić preti da će se ubiti u porodičnoj kući u Nišu, mali Željko prisustvovao jezivim scenama!?

Foto: Printscreen/instagram

 

Miljana se kako saznaje Srpski Telegraf, navodno danima ne smiruje jer joj je želja da se pomiri i izvini bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, kom je pred izbacivanje štiklom raskrvarila glavu.

- Prvo se ispred kuće parkirao taksi, Miljana je izašla s nekom drugaricom i videlo se da je bila pijana. Ušle su u kuću i posle desetak minuta smo čuli svađu. To nije ništa neobično jer se to non-stop dešava kod njih u domu. Zbog Miljane je uvek neki haos, pa smo navikli. Sledeće što smo videli jeste da stiže ekipa Hitne pomoći, došli su da Miljani daju lekove za smirenje, ali nisu smeli odmah da reaguju jer je imala alkohol u krvi. Ćerka mi je posle rekla da je Miljana pretila da će da se ubije jer ne može bez Zole. Prvo je samo pokušavala da stupi u kontakt s produkcijom, a kad je došla kući, plakala je i molila majku da ona zove čelnike Pinka - priča komšinica Kulićevih koja je zamolila da joj se ne objavljuje ime da ne bi imala problema sa njima.

INTERVENISALA HITNA POMOĆ! Miljana Kulić preti da će se ubiti u porodičnoj kući u Nišu, mali Željko prisustvovao jezivim scenama!?

Printscreen

 

Srpski Telegraf takođe saznaje da su lekari uspeli da smire rijaliti zvezdu. Predlagali su da je prevezu u bolnicu da bi joj dali medikamente kada se otrezni, ali je odbijala da krene.

- Miljana non-stop visi na Hitnoj. Ništa to nije neobično! Hitna pomoć dolazi bar jednom nedeljno, ali su njeni na sve navikli. Hteli su i dsad da je prevezu u bolnicu, ali je rekla da je dobro i da joj samo treba da joj neko obeća da će da se vrati u Zadrugu. Gleda rijaliti 24 sata otkako je izašla. Bilo bi dobro da se vrati, ali ona će opet da napravi haos i izbaciće je jer ne zna da se kontroliše - zaključuje sagovornica.

UZVRAĆA UDARAC BILJANI, DAVIDU I GORANU! Dalila otkrila sve o šokantnom potezu i šta će uraditi kada bude ugledala Dragojeviće na vratima Bele kuće!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Paparaco

23.12.2021 12:58

Rialiti u Toponici. Otvaranje odmah. Miljana glavna zvezda.

Ana

23.12.2021 15:32

Ona je za lecenje a ludoj majci zinulo dupe samo za pare ma more cela porodica je za lecenje jadno ono dete sta gleda

psihijatar

08.01.2022 06:33

Pa kad i kako nađe ''muža''?????? Ala lažuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu