IMA SE, MOŽE SE! Aleksandru Subotić muž iznenadio luksuznim putovanjem na ovu destinaciju, ne štedi novac na svoju ženu!
Foto: Printscreen/instagram

Rijaliti zvezda i starleta Aleksandra Subotić nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 5" potpuno se posvetila svom životu, s toga vrlo često objavljuje storije na Instagramu i obaveštava svoje pratioce gde se trenutno nalazi i šta radi.

Njen izabranik Predrag Raspopović Peca, odlučio je da svoju ljubav iznenadi i to, ni manje ni više, putovanjem u Dubaji. Aleksandra je zanemela od sreće kada je videla šta je Peca za nju uradio, a kako na dalekoj destinaciji dvoje golupčića provodi vreme, otkrila je Subotićka za gorepomenuti list.

- Prelepo mi je. Zaista se divno provodimo sa prijateljima. Odvojili smo vreme samo za nas, jer smo konstatno posvećeni deci i poslovnim obavezama - istakla je Aleksandra.

Bivša rijaliti učesnica priznaje da joj je ovo putovanje dobro došlo da napuni energiju za predstojeće obaveze.

Sve je ispalo kao divno iznenađenje, jer smo se bukvalno to jutro spakovali i otputovali - rekla je Subotićka i dodala da joj ovo putovanje baš prija:

Svaki dan uživamo. Ne znam koji dan je lepši od kog. Jedino što nam fali je nekoliko stepeni više da bi mogli da se kupamo u moru, jer je voda malo hladnija, zbog čega uživamo pokraj bazena.

NE GLEDA GDE UDARA Milica nasrnula na Mensura, zadrugari šokirani njenim ponašanjem!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading