NAKON HAOSA I RAZBIJANJA STAKLA Maja se potpuno slomljena vratila u Belu kuću, a onda joj je Janjuš ovo izgovorio
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon haosa u sobi za izolaciju, obezbeđenje je ispratilo Maju Marinković do Bele kuće, gde je počela da čisti staklo koje je slomila, a obratio joj se Janjuš.

- Žao mi je što sam staklo polomila, nije mi bila namera. Dovešću ga do ludila, neće moći da izdrži, ili on ili ja - govorila je Maja.

- Šta hoćeš, da te udari? - pitao je Janjuš.

- Ne obraćaj mi se, vidi koliko si kvaran. Sladiš se mojoj muci - nastavila je Marinkovićeva.

- Ne sladim se, ja ti ne mislim loše. Ja tebe mogu da provociram da hoću, ali ne radim to. Nijednog trenutka nisam to uradio, čak ti dajem savete - govorio je košarkaš.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisi kad sam bila sa tobom, sad si se setio - odbrusila je Maja.

- I tad sam ti davao savete. Ti moraš da rešiš sebe, a onda možeš da razmišljam o odnosima i vezama. E onda možeš da stupaš u veze, inače će svaki odnos da ti bude ovakav. A ti tražiš krivce u drugima - pričao je Janjuš.

- Neko me pljuje na staklo, a ti se smeješ - zamerala je Marinkovićeva.

- Nisam to video, nisam se nasmejao. Ako ti je to najgore, onda... Malo se saberi u glavi, sedi, razmisli... Kako nisi napolju mogla? - dodao je Janjuš.

- Nisam, nisam to što ste vi, nisam igrač koji razmišlja unapred, ja sam od trenutka. Mnogo su se ljudi ogrešili od mene, a ja reagujem bolesno - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne, ti ne reaguješ bolesno, ti si bolesna u tim odnosima. Promeni psihijatra. Došla si ovde, budi sama, sprdaj se, ti ne možeš bez s*ksa - nastavio je Janjuš.

- Zdravo zboriš - rekla je Maja.

- Čujem da si i u Beču skakala sa terase. Ne znam da li da se smejem ili plačem kad se setim - dodao je Janjuš.

IZLETELA KROZ PROZOR I POLOMILA STAKLO! Neviđeni haos Maje Marinković nakon Filipove rečenice, on odveden u pratnji obezbeđenja!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading