ŠOK! PAO POLJUBAC?! Dalila i Dejan uhvaćeni u strasnom zagrljaju, kamere sve zabeležile!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević prevarila je Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, a zatim su rešili da se razvedu pred kamerama. Priređivala mu je jezive scene kojima je morao da prisustvuje sa obzirom na to da dele prostor, ali bez obzira na sav stres koji je pretrpeo i zbog koje je čak i osedeo, on joj je oprostio prevaru.

Bivši bračni par je u poslednjih par dana sve bliži, a mnogi komentarišu da su na korak od pomirenja.

ŠOK! PAO POLJUBAC?! Dalila i Dejan uhvaćeni u strasnom zagrljaju, kamere sve zabeležile!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Noćas se nakon žurke desila zanimljiva scena u pušionici. Dragojevići su neobavezno ćaskali, a Dalila je počela da flertuje sa Dejanom. Izgledali su kao dvoje tinejdžera koji se muvaju, sa zaljubljenim pogledima, kao prvog dana.

Dalila mu je prvo pevala pesme, zamahivala kosom i smeškala se, a onda ga je direktno upitala da li je još uvek voli i koliko. Dejan se takođe sve vreme smeškao, i odgovarao joj na pitanja.

ŠOK! PAO POLJUBAC?! Dalila i Dejan uhvaćeni u strasnom zagrljaju, kamere sve zabeležile!

Foto: Youtube/Printscreen

 

U jednom trenutku kamera je zabeležila momenat kada se Dejan približio Dalili, a gledaoci su posumnjali da je došlo do poljupca pomirenja među njima. 

Ostaje da ispratimo kako će se dalje odvijati njihov odnos i da šta će oni reći o ovim scenama iz pušionice.

Ono što je sigurno je da je Filip Car video ovu scenu, i da je bio očajan zbog prizora koji vidi, a više o tome možete pročitati OVDE.

Podsećamo, Dejan je zbog situacije koja sve više izgleda na pomirenje odbacio svoje dojučerašnje prijatelje Marka Đedovića i Sandru Rešić, a njegovom bratu i majci je naglasio da ne dolaze za praznike kako ga ne bi "emocionalno poremetili". Zadrugari i velika većina fanova rijalitija smatra da na ovajnačin samo želi da rasčisti put Dalili, koja je optuživana za njegovu svađu sa majkom i bratom. Iako ju je Dejan branio tvrdeći da je to njegova odluka, danas je isplivao snimak na kojem se jasno vidi kako Dalila govori da Dejan ne treba da se pomiri sa Davidom. Taj snimak možete pogledati na ovom linku.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u nastavku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

JAVNO KAŽEM, NE TREBA DA SE POMIRI SA BRATOM! Dalila šokirala javnost, ovo je dokaz da jeste bila protiv Dejanove porodice!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading