SKANDALOZNI SNIMAK KULIĆEVE KRUŽI INTERNETOM! Miljana ponovo šokira svojim ponašanjem, javnost užasnuta nakon ovoga što je uradila! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je Miljana Kulić zbog svog skandaloznog ponašanja i agresivnosti izbačena iz rijalitja, bivša zadrugarka ne prestaje sa skandaloznim ponašanje, a sada je prevršila svaku meru, smatra javnost.

Naime, Kulićeva je objavila snimak na kom peva i igra uz poznatu Severininu pesmu "Moja štikla" što aludira na situaciju u rijalitiju kada je razbila istom Zoli glavu i umalo mu isterala oko, zbog čega je između ostalog i diskvalifikovana.

Javnost je zgrožena zbog ovog snimka koji kruži društvenim mrežama i smatraju da je prevršila svaku meru i da treba da se srami zbog svog ponašanja koje je očigledno neobuzdano.

- "Sramota da se hvali što je nekome umalo isterala oko", "Ovo prevazilazi svaku granicu", "Njoj treba pomoć" - samo su neki od komentara.

DEJAN MAZI I TEŠI UPLAKANU DALILU! Dragojević priznao koliko mu je teško što je vidi poniženu, a ona kuka zbog akcije Filipa i Maje, javnost u šoku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sasa

14.12.2021 19:16

Nije ona kriva sto nije u ludnici nego u rijalitiju,kriva je država što je dozvolila čelnicimaPink-adda je uvedu u Zadrugu to ljudi nije normalno.

Milica

15.12.2021 00:43

Sramota sa cime se sprda mogla je ubiti decka ovo je blam ovo treba kazniti

Ana

15.12.2021 08:18

Njena mama kaze da je ona dobra.ovo je ziva bruka pogotovo za pink VELIKA SRAMOTA ZA SRBIJU