NAKON PREBIJANJA ZOLE I DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić ponovo moli čelnike Pinka da je vrate u rijalitiji, zadrugarka se očajna kaje zbog svega!
Printscreen

Miljana Kulić se ne zaustavlja nakon diskvalifikacije zbog njenog skandaloznog ponašanja i udaranja Zole štiklom u glavu, a sada je ponovo uputila javnu molbu Milici i Željku da je vrate u Zadrugu.

Naime, ona se obratila svojim pratiocima i čelnicima Pinka na svom Instagram profilu i istakla da se kaje zbog svega, da je svesna šta je učinila i da je na njima da odluče šta dalje.

NAKON PREBIJANJA ZOLE I DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić ponovo moli čelnike Pinka da je vrate u rijalitiji, zadrugarka se očajna kaje zbog svega!

Printscreen

 

- Volim Vas do neba... Ovo što sam uradila je katastrofa. Nema potrebe da brinete, proći ce i ovo... Ono što sam uradila ja za svaku osudu. Ne mogu da dođem sebi. Ne spavam noćima. Prvo je Deniz mene gurnula i udarila sam jako glavom o pod. Posle toga ne znam šta sam pričala i radila. Mislim sada znam šta sam uradila. Sramota me je više da se izvinjavam Velikom šefu i šefici. Kako oni odluče, tako će biti. Volim vas!!!! Svi koji ste uz mene želim da osudite moj postupak, jer je za svaku osudu - napisala je Miljana u svojoj objavi na Instagramu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Miljana nakon svojih nekontrolisanih i skandaloznih ispada izvinjava i moli čelnike Pinka da je vrate u rijaliti.

FILIP NAPUSTIO ZADRUGU! Car nakon vređanja produkcije momentalno izašao, isplivali detalji razgovora van rijalitija, otkriveno i ko je sa njim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
No Mercy

11.12.2021 10:30

Vratiće je Mitrovići,gledanost će biti veća,građani će noćima čekati da ona nekoga ubije!

Čili Vili

11.12.2021 10:31

Pa da vratite je da završi ono što je obećala,ubije Toku.Jer ona se neće smiriti dok ne naudi sebi ili nekom drugom Ako je sada vrate onda su za svaku osudu.

Душка

11.12.2021 10:43

Има ли краја миљаниним глупостима и безобразлуком???Ради нешто,заврни рукаве а не да се излежаваш и живиш на туђ рачун,жено имаш дете,имаш одговорност према њему.

Ćikula

11.12.2021 10:56

Mislim da bi Mitroviću bilo pametnije da ovu bolesnu ženu odvede na lečenje nego da se sprdaju s njom. U stvari ne nju, nego sve učesnike, dvorske budaletine.

Lili

11.12.2021 11:14

Ako su normalno bolesnicu da nevracaju sta lm to znaci ona je za lecenje treba da ubije nekoga

Nislija

11.12.2021 11:20

Nije to Miljanino već od Marije.svi znamo kakvo je Miljanino stanje,

Ytanka

11.12.2021 12:01

Pa idi ženo da se lečiš kakav rijaliti ti si ozbiljno bolesna.

Boško

11.12.2021 13:16

Ne sme da se vrati ako ima pravde i ako je tv Pink najbolja tv. Zola mora da dobije i odštetu od osiguranja i za fizički napad i za psihičko maltretiranje. Ni za jednog nisam. Sramota koliko Miljana ima povlastice.

Lili

11.12.2021 13:35

U ludaru zajedno sa mamom I tatom svi troje u lazu