MILJANA IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME! Kulićeva vodi borbu sa neizlečivom bolešću, Siniša i Marija ne znaju!
Printscreen

Miljana je u svom intervju otkrila mnoge nepoznate stvari, a jedna je posebno sve neprijatno iznenadila.

Naime, Kulićka je priznala da ima ozbiljne probleme sa štitnom zvezdom, zbog čega joj nimalo nije svejedno. 

Printscreen

 

Da stvar bude gora, rijaliti zvezda informaciju o svom zdravstvenom stanju nije htela da podeli sa roditeljima, što je u potpunosti razumljivo s obzirom na to kroz kakve probleme oni prolaze. 

- Imam ozbiljne probleme sa štitnom zvezdom - tužno je prozborila Miljana.

Podsetimo, Miljana Kulić diskvalifikovana je juče iz rijalitija nakon što je razlupala lice Lazaru Čoliću Zoli.

MILJANA TREĆI PUT ABORTIRALA ZOLINO DETE! Otkriveni jezivi detalji, Kulićeva je pre ulaska u rijaliti išla na kiretažu!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dragan Niš

09.12.2021 10:06

Ma patološki lažov,hipohondar i šizofrenija su dijagnoze!!

Tesla

09.12.2021 17:08

Nije štitna žlezda nego psiha. Ona mora pod hitno na lečenje. Devojka je teško psihički bolesna i treba joj što pre lečenje. Inače može da postane ozbiljno opasna po okolinu.

Nada

09.12.2021 19:52

Produkcija dobro zna koga uvodi i da uzajmno svi imaju koristi. Od pocetka je ona pokazivala svoju cudnu cud ,ali je bila forsirana i davali su joj na vaznosti ! Pa upozoravani su odgovorni ,da je tesko gledati lom i pakao. Ali,ne !!! Sto vise buke ,to se dalje cuje (gleda) . To se radi i danas sa drugim glumcima ,pa ima jos dosta umobolnih ,ali i selektivne kaznjivosti ! Uz svo bljestavilo ,sve ljepote prostora gdje borave ,stavljeni u par nehigijenskih toaleta ( to je vrhunac modernog) No ,vazi jedno divno misljenje ,da su svi ti igraci : kriminalci,prostitutke ,starlete ,bile prevaspitane i vracene na pravi put.Krivicu snosi produkcija Pinka ,za sva desavanja ,narocito za Miljanu i njenu posrnulu i ipak oboljelu porodicu. I po zavrsetku rijalitija ,igraci su imali obavezu da se odazivaju njihovim pozivima( navođeni na sto vise gluposti ) ali bez ikakve odgovornosti i brige Pinka. Najvazniji je profit ,pare ,kako rece " divna Jovana ,njihov ponos !!!