VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Dalila shvatila da je preterala, pa se izvinila za svoje ponašanje, Maja i Car odmah počeli da dobacuju i peckaju!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Oženjeni Nikola Grujić Gruja naredni je gostovao u radio-emisiji "Amnezija", a Bane Čolak mu je postavljao pitanja na temu njegove afere sa Mimom Šarac, a Dalila Dragojević poželela je da se izvini zbog svog ponašanja:

- Izvinjavam se Velikom šefu zbog incidenta sa Mihićem, kao i posle, jer mi se sve skupilo, imam veliki stres. Mogla sam baš nastradati pošteno, ne trebaju mi takve scene u životu. Što se Amidžija tiče, pitao me je Ognjen šta mislim da će se desiti za sedam meseci u rijalitiju, mogu samo reći da je bio opšti karambol sinoć, kao da je neki djavo ušao u zadrugare. Treba konačno da malo upalim mozak, da sačuvam svoje zdravlje, koliko god je to moguće - komentarisala je Dalila, a Maja i Car su sve vreme dobacivali iz Bele kuće.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta ova žena priča... Njena priča nema ni početak, ni kraj - komentarisali su Maja i Filip.

- Samo da se osvrnem na Anđelino izlaganje... Od toga nema ništa, ne znam zašto želi da mi nametne te priče, ja sam i iz hotela izašla, ne želim nikakvu priču ni za jednog muškarca, ja Mateju ne posmatram na taj način - dodala je ona.

NIKO JOJ NIKAD NIJE PRUŽIO LJUBAV! Zorica Marković prokomentarisala diskvalifikovanu Miljanu Kulić, imala je poruku i za Mariju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading