PRODUKCIJA UDARILA MILJANU PO DŽEPU! Otkriveno koliko će Kulićeva morati da plati zbog brutalnog ponašanja i demoliranja imanja!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge 5", a veliki šef će je tužiti i potražiti kaznu od 50.000 evra.

Miljana Kulić odlukom produkcije diskvalifikovana je iz "Zadruge 5" nakon skandaloznog ponašanja i razbijanja glave svog bivšem dečku, Lazaru Čoliću Zoli, a Kulićeva je takođe gađala šoljom i Dina Dizdarevića i tom prilikom ga povredila.

Ovo nije prvi put da se Miljana ovako ponaša i mnogi su se pitali dokle će se tolerisati njeno ponašanje u rijalitiju Zadruga.

Nakon sinoćnjih događaja produkcija je odmah nakon što su zadrugari ustali poslala pismo i ova odluka stupa na snagu odmah.

OVIM JE MILJANA RASCEPALA ZOLI GLAVU! Zadrugari zgroženi njenim ponašanjem, plaše se najgoreg, jeziv napad Kulićeve neće moći nikada da zaborave!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan Niš

08.12.2021 13:26

Bilo je i vreme ,u stvari nije ni trebala da ulazi jer je ona definitivno za neku drugu ustanovu.Umislila je da je zvezda i nezamenjiva ,u tome joj je pomogla produkcija i umalo se nije tragično završilo po Zolu.Udarac štiklom u slepoočnicu mogao je biti fatalan.Ali isto tolerišu i Filipu i time što ga nisu diskvalifikovali kada je udario i dečku polomio vilicu.I njemu daju lažan privid da je nedodirljiv pa se osilio i preti naručenim klanjem!!Ovo je zabavno humoristički program??

Misko

08.12.2021 15:02

@Dragan Niš - Nisu miljana i Car kedini krivci. Krivci su veliki sef i ostala bulumenta sto na racun tudjih muka i gradjana zgr u ogromne pare. Zati treba ukinuti i Zadrugu i Pink da snosi odgovornost za ne moral i blud. Nikad gora prasina u ocima gledalaca nazbog bogacenja prebogatih i halapljivih Mitrovica. Zele da budu boatini od svih na svetu. Ukinuti pink i zadrugu.